Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

43ο ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α από τη Δευτέρα 27 Απριλίου 2015 έως την Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) πραγματοποιεί από τη Δευτέρα 27 Απριλίου 2015 έως την Πέμπτη 30 Απριλίου 2015, στην Αθήνα, στο Ξενοδοχείο «NOVOTEL ATHENES» (Μ. Βόδα 2-6) το 43ο Τακτικό Συνέδριό της.

Στην έναρξη των εργασιών του 43ου Τακτικού Συνεδρίου, έχουν προσκληθεί να απευθύνουν χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε. κ. Γιώργος Πατούλης και εκπρόσωπος της Εκτελεστικής Επιτροπής Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Οι εργασίες του Συνεδρίου, στις οποίες θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 530 αντιπρόσωποι από ολόκληρη την Ελλάδα, θα ολοκληρωθούν το μεσημέρι της Πέμπτης 30 Απριλίου 2015 με την ψηφοφορία για την εκλογή οργάνων στην Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. και αντιπροσώπων στην Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

 Το 43ο Τακτικό Συνέδριο της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. διεξάγεται σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο, όπου οι εκπρόσωποι των δανειστών επιχειρούν να επιβάλλουν ένα νέο μνημόνιο με μέτρα και αλλαγές στο ασφαλιστικό και εργασιακό που ισοδυναμούν με ολοκληρωτική καταστροφή όσων είχαν αφήσει όρθια από τα δικαιώματα των εργαζομένων η τρόικα και η συγκυβέρνηση, ενώ και η σημερινή κυβέρνηση με κατάπτυστη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (Π.Ν.Π.) υποχρεωτικά υφαρπάζει το σύνολο των αποθεματικών των Ο.Τ.Α. οδηγώντας τους σε λειτουργική και οικονομική κατάρρευση.


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.