Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Γιώργος Παπαναστασίου - Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για εμάς που φέτος διοργανώνεται το Final 4 του Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών στο Αγρίνιο

.
Είμαστε μια νέα δημοτική αρχή και κινούμαστε προς άλλες κατευθύνσεις. Θεωρούμε τον αθλητισμό, πολιτισμό και στόχος μας είναι να βγάλει εξωστρέφεια ο Δήμος Αγρινίου μέσω αυτού του γεγονότος. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την ανάληψη αυτής της διοργάνωσης. Ακούστηκαν πολλά και διάφορα σχετικά με τις υποδομές και την χωρητικότητα του γηπέδου. Είναι όλα αλήθεια. Είμαστε ξεχασμένοι από την πολιτεία. Ούτε αυτοκινητόδρομος δεν υπάρχει, όπως διαπιστώσατε όσοι ήρθατε. Δεν είναι τυχαίο ότι αυτή η περιοχή δεν διαθέτει αθλητικές υποδομές. Δε νοείται να μην υπάρχει κλειστό γυμναστήριο στο Δήμο μας που έχει 106.00 κατοίκους. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν επαρκείς αθλητικές εγκαταστάσεις σε μεγάλες επαρχιακές πόλεις. Οι αθλητικές διοργανώσεις πρέπει να γίνονται στην περιφέρεια. Στην ελληνική επαρχία προάγεται ο αθλητισμός.
Το Αγρίνιο έχει την τύχη να έχει τον Παναιτωλικό, μια κορυφαία ομάδα της Superleague. Πηγαίνουμε στο γήπεδο με τα παιδιά μας. Αυτό είναι το σημαντικό παρόλο που κάποιοι προσπαθούν να αμαυρώσουν την διοργάνωση προβάλλοντας συνεχώς την πιθανότητα επεισοδίων. Καλά κάναμε και πήραμε δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Και τους αγώνες να τους βλέπουμε σαν φίλαθλοι και όχι ως οπαδοί. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια να αναμορφώσουμε το κλειστό που θα γίνουν οι αγώνες κι αυτό που θέλουμε είναι να φύγουν όλοι με τις καλύτερες των εντυπώσεων από την όμορφη πόλη μας. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και να δούμε όλοι καλούς αγώνες.

FINAL 4 ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2015, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΑΡΧΗΓΩΝ

FINAL 4 ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2015, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ