Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Ερευνα ΣΔΟΕ για Βάσω Παπανδρέου, Κώστα Λαλιώτη και Ανδρέα Μακρυπίδη - ο Λαλιώτης απαντάει στο ΘΕΜΑ:

Λαλιώτης στο ΘΕΜΑ: Κάθε έλεγχος των θεσμικών οργάνων της Πολιτείας είναι ευπρόσδεκτος

«...Γιατί δεν έχω να κρύψω τίποτα και γιατί δεν έχω να φοβηθώ κανέναν» επισημαίνει ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ με αφορμή το αποκαλύπτικό δημοσίευμα του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ για εντολή του ΣΔΟΕ να ερευνηθούν τα περιουσιακά στοιχεία του

«Κάθε έλεγχος των θεσμικών οργάνων της Πολιτείας είναι ευπρόσδεκτος γιατί δεν έχω να κρύψω τίποτα και γιατί δεν έχω να φοβηθώ κανέναν» επισημαίνει σε δήλωσή του ο Κώστας Λαλιώτης με αφορμή το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ της Κυριακής με τίτλο: «ΣΔΟΕ και δικαστές ψάχνουν μέχρι Βάσω και Λαλιώτη αλλά και τον Τουρκολιά της Εθνικής Τράπεζας επί ΝΔ».

«Όλα τα περιουσιακά μου στοιχεία (προσωπικά και οικογενειακά) βρίσκονται στην Ελλάδα, είναι απολύτως διαφανή και συγκεκριμένα και είναι διαχρονικά δηλωμένα αναλυτικά και τεκμηριωμένα στις ετήσιες δηλώσεις μου για το Πόθεν Έσχες» επισημαίνει στη δήλωσή του ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ.
Ο κ. Λαλιώτης προσθέτει: «Όλα τα περιουσιακά μου στοιχεία (προσωπικά και οικογενειακά) βρίσκονται στην Ελλάδα, είναι απολύτως διαφανή και συγκεκριμένα και είναι διαχρονικά δηλωμένα αναλυτικά και τεκμηριωμένα στις ετήσιες δηλώσεις μου για το Πόθεν Έσχες».

Διαβάστε το πλήρες κείμενο της δήλωσης του Κώστα Λαλιώτη: 

«Με αφορμή τον τίτλο της Εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» : «Ψάχνουν μέχρι Βάσω και Λαλιώτη!...», ο Κώστας Λαλιώτης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

1.    Κάθε έλεγχος των θεσμικών οργάνων της Πολιτείας είναι ευπρόσδεκτος γιατί δεν έχω να κρύψω τίποτα και γιατί δεν έχω να φοβηθώ κανέναν.

Όλα τα περιουσιακά μου στοιχεία (προσωπικά και οικογενειακά) βρίσκονται στην Ελλάδα, είναι απολύτως διαφανή και συγκεκριμένα και είναι διαχρονικά δηλωμένα αναλυτικά και τεκμηριωμένα στις ετήσιες δηλώσεις μου για το Πόθεν Έσχες.

2.    Είναι γνωστό και αδιαμφισβήτητο ότι όλα τα χρόνια κατά τη θητεία μου στην πολιτική υπηρέτησα με πίστη τη Διαφάνεια, τη Νομιμότητα και το Δημόσιο Συμφέρον, έχοντας διαρκώς ανοιχτό μέτωπο ενάντια σε κάθε μορφή μαύρου χρήματος, ενάντια σε γκρίζες ζώνες στη δημόσια ζωή και ενάντια στις OFFSHORE εταιρείες.

Ασφαλώς και όλοι θυμούνται τις τεκμηριωμένες και δικαιωμένες αποκαλύψεις μου και τις πολυετείς συγκρούσεις μου για την περιβόητη OFFSHORE Λιβεριανή Εταιρεία MAYO και τα πλοκάμια της στην Ελλάδα». 


Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για την έρευνα του ΣΔΟΕ και των δικαστών στα περιουσιακά στοιχεία του Κώστα Λαλιώτη, της Βάσως Παπανδρέου, του Αλέξανδρου Τουρκολιά και του Ανδρέα Μακρυπίδη στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ της Κυριακής που κυκλοφορεί.