Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Τωρα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην περιοχή γύρω από το Πολυτεχνείο

Στο επίκεντρο των επεισοδίων βρίσκεται το Πολυτεχνείο και τα γύρω στενά, όπου έχουν "οχυρωθεί" οι νεαροί. 

Αντιεξουσιαστές που βρίσκονται στην Τοσίτσα πετούν μολότοφ και πέτρες στους αστυνομικούς, που έχουν παραταχθεί στην Πατησίων, και οι δεύτεροι προχώρησαν σε περιορισμένη ρίψη δακρυγόνων.

Οι νεαροί άναψαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων στην Πατησίων, στο ύψος του Πολυτεχνείου, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία στο δρόμο να έχει διακοπεί.


Στην οδό Στουρνάρη, αναποδογύρισαν κάδους απορριμμάτων και έχουν βάλει φωτιά σε σκουπίδια, δημιουργώντας οδοφράγματα.

Τουλάχιστον τέσσερα αυτοκίνητα έχουν καεί μέχρι στιγμής, στην πλατεία Κάνιγγος και τα γύρω στενά. 

Άνδρες της Πυροσβεστικής προσπαθούν να σβήσουν τη φωτιά σε ένα ΙΧ.Άνδρες των ΜΑΤ βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή, αλλά κρατούν μεγάλη απόσταση και μέχρι στιγμής δεν έχουν επέμβει. 

Οι νεαροί προκάλεσαν ζημιές σε ένα αυτοκίνητο που είναι παρκαρισμένο στη Στουρνάρη, σπάζοντας το παρμπρίζ.Η ομάδα των αντιεξουσιαστών έκανε πορεία στο κέντρο της Αθήνας, ξεκινώντας από τα Προπύλαια και κινούμενοι στη Βουλή. 

Αποχωρώντας από την πλατεία Συντάγματος άρχισαν να προχωρούν σε βανδαλισμούς, σπάζοντας στάσεις λεωφορείων, τηλεφωνικούς θαλάμους, καταστήματα και τα γραφεία μίας ασφαλιστικής εταιρείας, στις οδούς Πανεπιστημίου, Σταδίου και Βουκουρεστίου.Με λοστούς και πέτρες προκάλεσαν ζημιές στις τζαμαρίες ενός ζαχαροπλαστείου και δύο κοσμηματοπωλείων. newsit.gr/