Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Τα Σώματα Ασφαλείας καθώς και το Δικαστικό Μέγαρο Καλαμάτας επισκέφθηκε σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας με το ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών Δημήτρης Δρούτσας

Την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, την Πυροσβεστική και το Λιμεναρχείο επισκέφθηκε σήμερα (Τρίτη 20.1.2015) ο υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας με το ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών Δημήτρης Δρούτσας.
Κατά την διάρκεια των επαφών του ο κ. Δρούτσας  ενημερώθηκε για την καθημερινή δράση αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Σώματα Ασφαλείας στην περιοχή. Εξέφρασε δε την εκτίμησή του για το έργο και την προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά για την ασφάλεια του πολίτη, ακόμη και με ιδιαίτερα δυσμενείς συνθήκες - συχνά με απουσία της πολιτείας. «Είμαι κι εγώ ευγνώμων για την προσφορά των ενστόλων και έχω απόλυτη επίγνωση ότι πολλές φορές ξεπερνούν τους εαυτούς τους, με μοναδικό κίνητρο το φιλότιμο και την αίσθηση του καθήκοντος», δήλωσε ο Δημήτρης Δρούτσας.
Αμέσως μετά ο υποψήφιος βουλευτής επισκέφθηκε το Δικαστικό Μέγαρο Καλαμάτας, όπου συναντήθηκε με δικαστικούς, δικηγόρους και τους υπαλλήλους, προκειμένου, ως νομικός και ο ίδιος, να ανταλλάξει απόψεις για την κατάσταση στην απονομή Δικαιοσύνης στη χώρα. «Η Δικαιοσύνη είναι ένας από τους βασικούς τομείς που χρειάζονται άμεσες και γενναίες μεταρρυθμίσεις ώστε να διασφαλίσουμε την ισονομία που οφείλουμε στον έλληνα πολίτη», σημείωσε ο κ. Δρούτσας.