Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

8 (απροσδόκητα) πράγματα που λατρεύει σε σένα και δεν το ξέρεις!

Οι απόψεις των αντρών πολλές φορές μας έχουν αιφνιδιάσει. Ακόμη ένας αιφνιδιασμός προστίθεται στη λίστα με αυτά τα 8 καθημερινά πράγματα που εκείνος βρίσκει σέξι σε σένα....

1. Η μυρωδιά σου. Δεν εννοούμε τη μυρωδιά του ακριβού, εξωτικού σαμπουάν που αγόρασες με άρωμα καρύδας, αλλά τη δική σου μυρωδιά. Τη μυρωδιά που έχει το σώμα σου στο τέλος της ημέρας και που αφήνεις στα σεντόνια του...

2. Τα βρεγμένα μαλλιά. Για σένα μπορεί να είναι η χειρότερη σου στιγμή με τα μαλλιά κολλημένα και αχτένιστα, αλλά για εκείνον είναι η πιο σέξι εκδοχή σου και το πιο σέξι χτένισμα που έκανες ποτέ.

3. Όταν φοράς τις φόρμες του και τα T – shirt του. Nα ξέρεις πως λατρεύουν να σε βλέπουν με τα δικά τους ρούχα, ειδικά αυτά τα φαρδιά άνετα μπλουζάκια, αλλά ξενερώνουν όταν τα παίρνεις σπίτι και τους έχει κατασχέσει όλα τα ρούχα του γυμναστηρίου.

4. Φακίδες. Εσύ προσπαθείς να τις καλύψεις με make – up, εκείνος, όμως, ενθουσιάζεται όταν τις βλέπεις. Γιατί; Του βγάζει κάτι αθώο!

5. Όταν αναπνέεις στον λαιμό του. Είστε στο κρεβάτι και τον έχεις πάρει αγκαλιά. Αναπνέεις κοντά στο λαιμό του. Όχι, δεν τον ενοχλείς, ούτε του χαλάς τον ύπνο. Λατρεύει να σε νιώθει κοντά του.


6. Όταν γελάς. Όταν σε έχει ερωτευτεί αυτό το μικρό, χαριτωμένο γελάκι σου ακούγεται στα αυτιά του σαν μελωδία. Ακόμα και αν μεταξύ μας είναι ο πιο εκνευριστικός ήχος που κάνεις!

7. Όταν τον τσεκάρεις. Ο άντρας εκτιμά και κυρίως κολακεύεται όταν κάνεις περισσότερες ερωτήσεις για το πού πήγε, με ποιον ήταν και τι έκανε. Στην περίπτωση βέβαια που έχετε σχέση γιατί αν είστε στο στάδιο της ελεύθερης σχέσης θα σε περάσεις για τρελή.

8. Όταν δαγκώνεις τα χείλη σου. Αν θες να πείσεις κάποιο αγόρι να σου κάνει μια χάρη δάγκωσε με χάρη το κάτω χείλος σου. Είναι η απόλυτη σέξι έκφραση που μπορείς να κάνεις και κάθε άντρας υποκύπτει χωρίς εξαίρεση!

queen.gr