Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

ΒΙΝΤΕΟ - Η ομιλία του Απ. Γκλέτσου στην Ορκωμοσία

Όλα τα είχε η ομιλία του νυν και νέου δημάρχου Στυλίδας. Συγκίνηση, μηνύματα για συγκεκριμένους αποδέκτες, οργή για την κατάσταση της χώρας, υποσχέσεις αλλά και αυτοκριτική.

Ο Απόστολος Γκλέτσος ξεκίνησε στέλνοντας τις ευχές του για γρήγορη ανάρωση στον αντιδήμαρχο Γιάννη Χρονόπουλο τον ναύαρχο που το τελευταίο διάστημα περνά ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Σε απολογητικό ύφος αναφέρθηκε στους συμβιβασμούς που αναγκάστηκε να κάνει τα 3,5 προηγούμενα χρόνια και υποσχέθηκε στους δημότες του πως την επόμενη πενταετία θα είναι ακριβοδίκαιος.
«Θα δείτε τι πάει να πει δεν κάνω ρουσφέτια όποιος και να με πάρει τηλέφωνο» είπε χαρακτηριστικά. Την προηγούμενη θητεία δεν την ευχαριστήθηκα γιατί έκανα συμβιβασμούς αυτήν την πενταετία θα την ευχαριστηθώ και μαζί με εμένα και εσείς», υποσχέθηκε στους δημότες.

Ο Απόστολος Γκλέτσος στην ομιλία του έστειλε μήνυμα στους συνεργάτες του που αποχώρησαν από τον συνδυασμό στην προηγούμενη θητεία και ακολούθησαν ξεχωριστό δρόμο.
«Ο λαός ευτυχώς τους πλήρωσε με τον μισθό που τους αξίζει, τους ξεφτίλισε» είπε ο Απόστολος Γκλέτσος.
Ευχαρίστησε την μητέρα του λέγοντας πως χωρίς αυτήν εκλογές δεν έπαιρνα αλλά και τον αδελφικό του φίλο ο οποίος μάλιστα όπως αποκάλυψε τον βοήθησε οικονομικά προεκλογικά τον Νίκο Φρονιμόπουλο.

lamiastar.gr/