Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014

Με μεγάλη επιτυχία το διήμερο Τοξοβολίας στην Πάτρα!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το διήμερο 28 & 29 Ιουνίου 2014 στην Πάτρα ο Αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανοικτού Χώρου στην Τοξοβολία. Στον αγώνα συμμετείχαν περισσότεροι από 80 αθλητές και αθλήτριες από ολόκληρη την Ελλάδα, μετρ του είδους, με διακρίσεις τόσο στην χώρα μας όσο και στο διεθνή χώρο.
Η σπουδαία αυτή διοργάνωση φιλοξενήθηκε στο γήπεδο του Πανεπιστημίου Πατρών με αγώνες κατάταξης και ολυμπιακό γύρο.
Τον αγώνα διεύθυνε η πατρινή διεθνής κριτής Κατερίνα Πλακούδα ενώ συμμετείχαν σε αυτόν και αθλητές από δυο σωματεία της Πάτρας. Ο Αθλητικός Σύλλογος Ακαδημία Πέλοπος και ο Αθλητικός Σκοπευτικός Σύλλογος Αχαΐας (Α.Σ.Σ.Α)
Η διοργάνωση τελέστηκε υπό την εποπτεία της Ελληνικής Φιλάθλου Ομοσπονδίας Τοξοβολίας (Ε.Φ.Ο.Τ) και την είχαν αναλάβει από κοινού τα πατρινά σωματεία Αθλητικός Σύλλογος Γλαύκος & Αθλητικός Σύλλογος  Προαστείου.
Χορηγοί ήταν η Εταιρεία Αναψυκτικών ΛΟΥΞ, το Πανεπιστήμιο Πατρών και η Εταιρεία Ηχητικών Συστημάτων Αριστείδης Τίγκας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο περιθώριο των αγώνων τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο άθλημα ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Λ.ΠΑ Κώστας Πλατυκώστας και ο  Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας (εκ των ιδιοκτητών της εταιρείας αναψυκτικών ΛΟΥΞ) Πλάτωνας Μαρλαφέκας.