Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

O υποψήφιος δήμαρχος Μιλτιάδης Κλάπας με κατοίκους της περιοχής της Δημοτικής Ενότητας Ζαλόγγου

Τα προβλήματα της παραλιακής ζώνης είχε την ευκαιρία να συζητήσει για μία ακόμη φορά ο υποψήφιος δήμαρχος Μιλτιάδης Κλάπας με κατοίκους της περιοχής της Δημοτικής Ενότητας Ζαλόγγου, που παραβρέθηκαν στο άνοιγμα του εκλογικού κέντρου της παράταξης στο Κανάλι.
Ο επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Ενότητας και Δημιουργίας» υπογράμμισε κι αυτή τη φορά την ανάγκη στήριξης του τουριστικού κλάδου, τη στοχευμένη προβολή της περιοχής σε συνεργασία με τους υπόλοιπους φορείς της Πρέβεζας και την ολοκλήρωση των υποδομών που είναι απαραίτητες.
Στις υποδομές που θα πρέπει να ολοκληρωθούν άμεσα ώστε να υπάρξει πραγματική αναβάθμιση της παραλιακής ζώνης αλλά και των τουριστικών μονάδων που δραστηριοποιούνται περιλαμβάνεται το αποχετευτικό δίκτυο και η διασφάλιση ποσότητας και ποιότητας νερού.
Σχετικά με το πρώτο θέμα ο κ. Κλάπας επανέλαβε ότι ο ίδιος και η παράταξή του δεσμεύονται για λύση που θα είναι φιλική προς το περιβάλλον και θα αποτρέπει οποιαδήποτε υποβάθμιση της περιοχής και συνάμα οικονομικά συμφέρουσα. Η λύση που προωθείται σήμερα θα έχει τεράστιο οικονομικό κόστος το οποίο θα πληρώσουν οι πολίτες ενώ παράλληλα θα δημιουργήσει και περιβαλλοντική υποβάθμιση.
Όσο για την ύδρευση, ο κ. Κλάπας, καυτηρίασε το γεγονός ότι υπήρχε ολοκληρωμένη μελέτη η οποία δεν προωθήθηκε από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή.


«Η ανικανότητα που έχει επιδείξει ο κ. Μπαίλης και οι συνεργάτες του είναι άνευ προηγουμένου. Επί τρία και πλέον χρόνια, το μόνο που κάνουν είναι να κατασκευάζουν ψεύτικα στοιχεία και να παρελθοντολογούν. Δεν μπόρεσαν ή δεν θέλησαν να πάρουν την παραμικρή πρωτοβουλία. Προφανώς δεν ήθελαν να πάρουν και το παραμικρό κόστος. Αυτή η τακτική έχει οδηγήσει σε ένα μεγάλο πισωγύρισμα. Θέσαμε μέχρι σήμερα μία σειρά κρίσιμων ζητημάτων. Αποκαλύψαμε πλήθος στοιχείων. Είναι ανίκανοι ακόμη και να απαντήσουν. Έπρεπε να φτάσουμε τρεις βδομάδες πριν τις εκλογές για να κινηθεί ο μηχανισμός του Δήμου ώστε να κόψει χορτάρια, να ρίξει χαλίκια και να αλλάξει λάμπες. Το κάνουν τώρα κάτω από την πίεση των εκλογών και των ψηφοφόρων. Κάτω από την πίεση της ήττας τους…» κατέληξε ο κ. Κλάπας.