Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Βασίλειος Κ. Καπέρδας - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αγρινίου


ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Β. ΚΑΠΕΡΔΑ
Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες. Μετά από σοβαρή σκέψη και με βαθειά τη συναίσθηση του καθήκοντος καθώς και τη σαφή επίγνωση των καθοριστικών για το Δήμο μας εξελίξεων, απ’ τις οποίες προκύπτει η ανάγκη στήριξης της ΕΝΩΤΙΚΗΣ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ πρότασης του Γιώργου Π. Παπαναστασίου, ανταποκρίθηκα στη σχετική πρόσκληση και στις τιμητικές για το πρόσωπό μου προτροπές πολλών από σας, δηλώνοντας την ενεργό συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του Δήμου ΑΓΡΙΝΙΟΥ «ΝΕΑ ΑΡΧΗ- τόπος να ζεις».
Άλλωστε όλοι γνωρίζετε ότι είμαι ένας από εσάς. Ζω και εργάζομαι στον τόπο μας, στην πόλη και την περιφέρειά της, όπου από κοινού αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα, τους προβληματισμούς, τις ανασφάλειες και τις αγωνίες για το παρόν και το ΜΕΛΛΟΝ των παιδιών μας υπό συνθήκες δύσκολες και αποθαρρυντικές.
          Ωστόσο σήμερα έχουμε χρέος όλοι μας ως ενεργοί πολίτες να δώσουμε δυναμικά το παρόν στις επάλξεις του αγώνα για το Δήμο Αγρινίου και την περιοχή του, υπό την ηγεσία του Γιώργου Π. Παπαναστασίου, διεκδικώντας ένα καλύτερο ΑΥΡΙΟ για την πόλη, για τα χωριά, για τις γειτονιές της, για τους ανέργους και για τους επαγγελματίες που αναζητούν γνήσιους και σταθερούς υποστηρικτές στην επίμοχθη προσπάθειά τους. Απ’ αυτή τη συνένωση δυνάμεων δεν περισσεύει κανείς ούτε χωρούν προσωπικές στρατηγικές. Ούτε είναι καιρός για ανέξοδα συνθήματα και για άγονες αντιπαραθέσεις.
          Εξάλλου πιστεύω ακράδαντα  στη δύναμη και τη δημιουργικότητα των συνδημοτών μας, γι’ αυτό και θεώρησα ότι δεν είχα δικαίωμα να απουσιάσω απ’ την προσπάθεια ανάκτησης των παραγωγικών ρυθμών του τόπου μας, με τις όποιες δυνατότητες και την όποια  εμπειρία διαθέτω ως άνθρωπος της Αυτοδιοίκησης. Το οφείλω σε σας που κατ’ επανάληψη εκτιμήσατε την παρουσία μου, με στηρίξατε, με τιμήσατε και με αναδείξατε. Δεν διεκδικώ βέβαια τον τίτλο και το ρόλο του σοφού. Πιστεύω όμως, ότι διαθέτω και υπηρετώ την ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ, όπως όλοι μας, και μπορώ να συμβάλλω δυναμικά, όπως φιλότιμα τα έπραξα πάντοτε, στην υπεράσπιση και προώθηση των δικαίων της τοπικής μας ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, μεταφέροντας με σοβαρότητα και ευπείθεια τη δική σας φωνή στα όργανα λήψης των αποφάσεων. Άλλωστε μαζί έχουμε δοκιμαστεί σ’ αυτή τη γόνιμη συλλειτουργία και πετύχαμε σημαντικά αποτελέσματα στην περιοχή μας. Η ζωή όμως προχωρά και διαρκώς δημιουργεί νέες ανάγκες, για τις οποίες οφείλουμε να λαμβάνουμε υπεύθυνα πρόνοια, ώστε να διασφαλίσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, παλαιότεροι και νεότεροι, το ΜΕΛΛΟΝ που ΑΞΙΖΕΙ στον τόπο μας, στην πόλη μας, με μια ΝΕΑ ΑΡΧΗ.
          Μ’ αυτές τις λίγες σκέψεις ζητώ την υποστήριξη του Συνδυασμού: ΑΓΡΙΝΙΟ «ΝΕΑ ΑΡΧΗ- τόπος να ζεις», υπό τον Γιώργο Π. Παπαναστασίου και, εφόσον πιστεύετε ότι μπορεί να είμαι χρήσιμος στη συλλογική μας προσπάθεια, θα θεωρούσα μεγάλη μου υποχρέωση να με  τιμήσετε με το σταυρό προτίμησης στο πρόσωπό μου, ώστε, εκπροσωπώντας και τη Δημοτική Ενότητα Παραβόλας και τη πόλη του Αγρινίου, να αναδειχθώ Δημοτικός Σύμβουλος του διευρυμένου Δήμου ΑΓΡΙΝΙΟΥ στις εκλογές της 18 Μαΐου 2014.
          Με τη ευκαιρία δε των Αγίων ημερών του Πάσχα εύχομαι ολόψυχα ο φιλανθρώπως Σταυρωθείς και Θεοπρεπώς Αναστάς Κύριος να χαρίζει σ’ όλους Δύναμη, Φωτισμό και  Υγεία  πλήρη χάριτος και προόδου.
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ - ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΜΕ ΤΙΜΗ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Κ. ΚΑΠΕΡΔΑΣ
Καθηγητής Πρώην Δήμαρχος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος