Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Εκλογικό κέντρο της Όλγας Γεροβασίλη στα Γιάννενα και πρόγραμμα περιοδειών Βασίλη Τσίκαρη

   Το εκλογικό κέντρο της υποψήφιας Περιφερειάρχη Ηπείρου, Όλγας Γεροβασίλη με την παράταξη «Ήπειρος Ανατροπής» λειτουργεί στην οδό Ναπολέοντος Ζέρβα 5.
   Καθημερινά, συμπολίτες μας και φίλοι της παράταξης συναντώνται με υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, ενημερώνονται  για το πρόγραμμα της παράταξης και ανταλλάσσουν απόψεις για ζητήματα που αφορούν στην καθημερινότητα αλλά και στο μέλλον της Περιφέρειας Ηπείρου.
  Το τηλέφωνο του εκλογικού κέντρου είναι 2651078730.


Πρόγραμμα Περιοδειών ψηφοδελτίου Π.Ε. Ιωαννίνων
   Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ιωαννίνων της παράταξης "Ήπειρος Ανατροπής" Βασίλης Τσίκαρης και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι θα επισκεφθούν το Σάββατο 26 Μαίου, στις 10.00 το πρωί, την Λαϊκή Αγορά Αγίας Μαρίνας, προκειμένου να συζητήσουν με τους παραγωγούς και εμπόρους της αγοράς τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος, ιδιαίτερα μετά τις τελευταίες εξαγγελίες της κυβέρνησης, οι οποίες βρίσκουν αντίθετους όσους δραστηριοποιούνται στις λαϊκές αγορές της χώρας.
   Το απόγευμα του Σαββάτου, στις 19.00, ο κ. Τσίκαρης και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι θα επισκεφθούν χωριά του Ζαγορίου.

   Την Κυριακή 27 Μαίου, στις 9.00 το πρωί ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Τσίκαρης και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης της Όλγας Γεροβασίλη θα επισκεφθούν χωρια της Λάκκας Σουλίου.