Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Λιούμης Γεώργιος - Υποψήφιος Περιφερειακός ΣύμβουλοςΛιούμης Γεώργιος τ. Ευθυμίου - Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Γιώργος Λιούμης γεννήθηκε στον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου το 1969. 
Σπούδασε στο Τμήμα Φυτικής Παραγωγής της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας του ΤΕΙ Ηπείρου, από όπου απέκτησε το πτυχίο Τεχνολόγου Γεωπόνου.

Από το 1996 έως το 2003 δραστηριοποιήθηκε στον πρωτογενή τομέα και συγκεκριμένα σε θερμοκηπιακές καλλιέργειες  κηπευτικών και διάφορων εκτατικών καλλιεργειών.

Από το 2000 έως το 2004 ήταν επίσης εξωτερικός συνεργάτης των Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών Αγρινίου, Βόνιτσας και Αστακού, ασκώντας καθήκοντα τεχνικού συμβούλου.

Παράλληλα από τα τέλη του 2003 έως και τις αρχές του 2006 εργάστηκε στην Αγροπεριβαλλοντική Ομάδα Βιοκαλλιεργητών Δυτικής Ελλάδος ως σύμβουλος βιοκαλλιεργητών και ως υπεύθυνος του συσκευαστηρίου εξαγωγής εσπεριδοειδών της ομάδος.

Το 2006 δραστηριοποιήθηκε στον τομέα των αγροτικών μελετών διατηρώντας ιδιωτικό μελετητικό γραφείο. Στα τέλη του ίδιου έτους μονιμοποίησε την συνεργασία του με την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Αγρινίου αρχικά αναλαμβάνοντας το νεοσύστατο τμήμα αγροτικών μελετών και στη συνέχεια έως σήμερα απασχολείται σε διάφορους τομείς μελετών και αδειοδοτήσεων σχετικών με την αγροτική παραγωγή αλλά και τις ανανεώσιμες πηγές ενεργείας.
Τα τελευταία 8 χρόνια είναι αντιπρόεδρος του Τμήματος Αιτωλοακαρνανίας της Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολόγων Γεωπόνων.

Είναι παντρεμένος με την Αλέκα Χλίβα, πατέρας δυο παιδιών, του Θέμη και της Βίκυς, μαθητών λυκείου και γυμνασίου αντίστοιχα.