Σάββατο 26 Απριλίου 2014

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Την Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας επισκέφτηκε ο Γενικός Γραμματέας Βιομηχανίας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας

Σήμερα το πρωί, ο Γενικός Γραμματέας Βιομηχανίας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Στέργιου Γεώργιος επισκέφθηκε την Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας και συναντήθηκε με τον Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή, Ταξίαρχο κ. Κωνσταντίνο ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟ και τον Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ασφάλειας Ταξίαρχο κ. Νικόλαο ΙΩΑΝΝΙΔΗ.
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. ΜΑΖΑΡΑΚΙΩΤΗΣ Χρήστος, ο Διοικητής της Άμεσης Δράσης Πατρών, Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Περικλής, ο Προϊστάμενος του Γραφείου Εσωτερικών Λειτουργιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τάξης Αχαΐας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. ΤΣΑΤΣΑΡΗΣ Θεόδωρος, ο Προϊστάμενος του Γραφείου Ενημέρωσης Δημοσιογράφων Αστυνομικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας, Αστυνόμος Α΄ ΣΦΕΤΣΟΣ Χαράλαμπος και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας, Υπαστυνόμος Β΄ κ. ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ Σταύρος.
Οι Περιφερειακοί Αστυνομικοί Διευθυντές ενημέρωσαν τον κ. Γενικό Γραμματέα Βιομηχανίας για τα ζητήματα της εγκληματικότητας, της παράνομης μετανάστευσης και της στέγασης των αστυνομικών υπηρεσιών στην περιοχή μας.