Κυριακή 27 Απριλίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ - από την Κρήτη ξεκινά την προεκλογική εκστρατεία ο Καμμένος

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑΟ πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος πραγματοποιεί τετραήμερη περιοδεία στην Κρήτη. Από τα Χανιά έκανε την εξής δήλωση:
 ,
«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ξεκινάμε την προεκλογική εκστρατεία από εδώ, από την Κρήτη, την πατρίδα του Ελευθέριου Βενιζέλου, όπως ξεκινήσαμε και στις εκλογές του 2012. Ξεκινάμε την προεκλογική εκστρατεία για τις εκλογές στο ευρωκοινοβούλιο.
 
Ο Καζαντζάκης είπε ότι δεν υπάρχουν ιδέες, αλλά άνθρωποι που κουβαλούν τις ιδέες και παίρνουν το μπόι των ανθρώπων που τις κουβαλούν. Το μπόι των ανθρώπων της Κρήτης είναι πολύ ψηλό, είναι ένα μπόι που προάσπισε την Δημοκρατία, την εθνική κυριαρχία, την Δικαιοσύνη, τρεις αρχές που καταλύουν αυτή τη στιγμή η συγκυβέρνηση και η τρόικα.
 
Ζούμε σε μια κατοχή και αυτή την κατοχή δεν την αντέχει η πλάτη των Κρητικών, η πλάτη των Ελλήνων. Θα το αποδείξουμε και στις ευρωεκλογές.
 
Ας φωνάζουν τα μεγάλα κανάλια, ας οργιάζουν τα συμφέροντα. Ο ελληνισμός είναι πολύ πιο δυνατός, η Δημοκρατία πολύ πιο ισχυρή και θα νικήσει».