Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Δημήτρης Τσιαμάκης - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αγρινίου

Ο Δημήτριος Τσιαμάκης στο συνδυασμό του Γιώργου Παπαναστασίου


\\
O αρχιτέκτων-μηχανικός Δημήτριος Τσιαμάκης θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου στο συνδυασμό του Γιώργου Παπανάστασίου. Είναι πατέρας δυο παιδιών, ενεργό μέλος της κοινότητας των μηχανικών,  δραστηριοποιείται επαγγελματικά με επιτυχία εδώ και 10 χρόνια  στο Αγρίνιο.Το μήνυμά με το οποίο ανακοινώνει την υποψηφιότητά του είναι το εξής:
Οι επερχόμενες εκλογές του Μαΐου,σε μια Χώρα που διανύει μακρά περίοδο ύφεσης και ιδιαίτερα σε ένα Δήμο, ξεχασμένο και αναξιοποίητο εδώ και πολλά χρόνια από εκλεγμένους και μη, είναι σίγουρα ένα γεγονός που χρήζει της άμεσης προσοχής όλων μας.
Βέβαια, η δυσπραγία, η κρίση και η απελπισία οδηγούν τον κόσμο σε αδιαφορία για τις εκλογές. Η αδιαφορία, όμως, δεν είναι λύση.Οι εκλογές είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ και ΚΑΘΗΚΟΝ όλων,ψηφοφόρων και υποψηφίων.
Είναι δικαίωμα μας να κρίνουμε, αλλά και καθήκον μας να κριθούμε.
Δεν ξέρω αν η ‘’ελπιδοφόρα’’ νέα γενιά θα μπορέσει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων ή θα φορέσει παρωπίδες, κρυμμένη πίσω από ελπίδες,υποσχέσεις και κομματικές αντιλήψεις. Δεν ξέρω , αν η ‘’κραταιά’’ γενιά θα μπορέσει να μεταλαμπαδεύσει την εμπειρία της, σε εργαλείο χρήσιμο , ώστενα ξεπεράσουμε τα εμπόδια , την μισαλλοδοξία και την μιζέρια.
Ελπίζω μόνο και εύχομαι, νέα πρόσωπα με διάθεση και ικανότητα για δουλειά σε συνδυασμόμε αλλαγή νοοτροπίας των προσώπων που ήδη έχουν εμπειρία στο πολιτικό σκηνικό, να είναι το εφαλτήριο για μια δημαρχία αισιοδοξίας, ικανότητας και δουλειάς• μια αλλαγή σελίδας με πρωτοβουλίες και πράξεις για μας,για τα παιδιά μας, για τον τόπο μας._
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΣΙΑΜΑΚΗΣ
ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ