Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Βούλγαρη Αμαλία - Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με το συνδυασμό «Ανδρέας Κατσανιώτης, μαζί να φτιάξουμε τον τόπο μας»

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες,
Αέρας αισιοδοξίας και ανανέωσης πνέει στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Ανδρέα Κατσανιώτη να ηγείται ενός συνδυασμού, ο οποίος απαρτίζεται από νέους ανθρώπους με όραμα και νέες ιδέες για την περιφέρεια. Είναι αλήθεια πως στην επαρχία και στην περιφέρειά μας δεν έχεις πολλές επιλογές. Ωστόσο, δε σκέφτηκα ποτέ να εγκαταλείψω τον τόπο μου. Έμεινα εδώ βιώνοντας καθημερινά τα προβλήματα που υπάρχουν στο νομό μας. Η Αιτωλοακαρνανία χρειάζεται μια νέα αρχή, καθώς οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο νομός απαιτούν νέες αντιλήψεις, νέα πρόσωπα και νέες προοπτικές. Σκοπός μου είναι να αγωνιστώ μαζί με όλους τους υποψήφιους της παράταξης με ήθος, εντιμότητα και αξιοπρέπεια για μια σύγχρονη περιφέρεια με τους ανθρώπους να απολαμβάνουν τις δυνατότητες, τις ευκαιρίες, την ποιότητα που μπορεί να προσφέρει μια μεγάλη περιφέρεια σαν τη δική μας, περισσότερες εργασιακές επιλογές, προώθηση και στήριξη της επιχειρηματικότητας, διοίκηση με αποτελεσματικότητα, πολιτισμό, κοινωνική αλληλεγγύη και ανθρώπινη επικοινωνία. Ας αφήσουμε, λοιπόν, στην άκρη την κομματική μας ταυτότητα και ας δώσουμε τη δυνατότητα στη νέα γενιά να κάνει την προσπάθειά της με γνώμονα το συμφέρον του τόπου και των παιδιών μας. 
Για το λόγο αυτό, μετά το κάλεσμα του Ανδρέα Κατσανιώτη και την παρότρυνση συγγενών και φίλων, αισθάνθηκα την υποχρέωση να συμμετάσχω ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος. 
  Είμαι Βιοχημικός, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Διαχείριση Φυσικών Πόρων της σχολής Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Πατρών. Εργαζόμουν για αρκετά χρόνια στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου και κατόπιν στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου. Είμαι κόρη του Γεωργίου Βούλγαρη και της Σπυριδούλας Σάββα και παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Πολονύφη με τον οποίο έχουμε μια κόρη 2 ετών. 

 ''Η ΨΗΦΟΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ''
Με εκτίμηση
Βούλγαρη Αμαλία του Γεωργίου 
Υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Περιφερειακης Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας 
 με το συνδυασμό «Ανδρέας Κατσανιώτης, μαζί να φτιάξουμε τον τόπο μας»