Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ ΠΡΟΣ ΤΗ ΒΟΥΛΗ –ΠΛΗΘΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΜΑΣ ΣΧΕΣΕΩΝ

Δυναμικό παρών έδωσαν στη συγκέντρωση μπροστά από τα γραφεία της ΟΙΕΛΕ και στην πορεία προς τη Βουλή οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί διαδηλώνοντας την αντίθεσή τους στην ψήφιση του πολυνομοσχεδίου που ισοπεδώνει τις εργασιακές μας σχέσεις, που μετατρέπει τα ιδιωτικά σχολεία σε σούπερ μάρκετ, που αλλοιώνει βάναυσα το δημόσιο και κοινωνικό αγαθό της εκπαίδευσης που σύμφωνα με το Σύνταγμα παρέχουν τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια.
Η δυναμική παρουσία πλήθους συναδέλφων στη σημερινή κινητοποίηση είναι η έμπρακτη απόδειξη ότι ο κλάδος είναι ισχυρός και ενωμένος, ότι θα παλέψει για την αποκατάσταση της νομιμότητας και της δικαιοσύνης, ότι δεν θα επιτρέψει σε κανέναν Σαμαρά και σε κανέναν Αρβανιτόπουλο να του κλέψουν την αξιοπρέπεια και το μέλλον του.
Η μάχη τώρα αρχίζει. Σύντομα οι σημερινοί νεκροθάφτες της εκπαίδευσης που εξυπηρετούν ανερυθρίαστα ιδιωτικά συμφέροντα θα λάβουν ηχηρή πολιτική απάντηση από την κοινωνία.