Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Σε κατάσταση απελπισίας 50χρονος έχει περάσει θηλιά στο λαιμό του και απειλεί να κρεμαστεί

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές ένας άνδρας έχει περάσει θηλιά στο λαιμό του και απειλεί να κρεμαστεί στο νέο τούνελ Αγίου Νικολάου - Καλού Χωριού. 
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για έναν 50χρονο εργαζόμενο της εταιρίας που έχει αναλάβει τα έργα του νέου δρόμου στην περιοχή της Αμμουδάρας.  
Ο 50χρονος οικογενειάρχης που έχει φτάσει στα όρια της απελπισίας ζητά να του καταβάλουν τα δεδουλευμένα του που σύμφωνα με τις ίδιες πηγές αγγίζουν τα 29.000 ευρώ. 
Στο σημείο έχουν σπεύσει αξιωματικοί διαχείρισης κρίσεων της ΕΛΑΣ σε μια προσπάθεια να τον πείσουν να μην προχωρήσει στις απειλές του.
Ο ίδιος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Lato FM ανέφερε

«Έκανα έργο, ένα κτίριο, για το νέο δρόμο με την υπόσχεση από την εταιρία ότι θα το έχω πληρωθεί έως τις 15 Φεβρουαρίου.  Χρωστάω σε μάντρες σε ΙΚΑ σε εφορία, στους εργάτες. Σπουδάζω 3 παιδιά και δεν έχω χρήματα να τους στείλω, ζητώ τα δεδουλευμένα μου.» είπε. 
Ο ίδιος περιμένει τηλέφωνο από την τράπεζα του ότι έχουν κατατεθεί τα χρήματα στον λογαριασμό του για να κατέβει από το σημείο που βρίσκεται. Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή ενώ επι τόπου βρίσκονται πυροσβεστική και ασθενοφόρο.cretalive.gr