Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

«Ο ΣΥΡΙΖΑ φοβάται το σταυρό στις Ευρωεκλογές» - Ο ΥΠΕΣ στην εκπομπή “ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA”. (VIDEO)

Την έκπληξή του για την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στην απόφαση της κυβέρνησης να υπάρξει σταυροδοσία στις Ευρωεκλογές εξέφρασε ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Γιάννης Μιχελάκης μιλώντας στην εκπομπή “ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA”.
«Η λογική του ΣΥΡΙΖΑ είναι να καταργήσουμε το σταυρό για να τον αντικαταστήσουμε με κομματικές διαδικασίες. Πρέπει να ξεφύγουμε από αυτήν τη λογική.» τόνισε ο Γιάννης Μιχελάκης και πρόσθεσε  «Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να διαφυλάξει το δικαίωμα του αρχηγού και της ομάδας του να επιλέγουν αυτοί τα πρόσωπα. Εμείς λέμε ότι πρέπει να σταματήσει η κομματοκρατία.»
«Η κυβέρνηση προχωράει σε μία θεσμική αλλαγή που αρέσει στην κοινωνία και προφανώς αυτό ενοχλεί τον ΣΥΡΙΖΑ» κατέληξε ο ΥΠΕΣ.
Ο Υπουργός Εσωτερικών αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην επιτυχία της κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά που όχι μόνο κατόρθωσε μέσα σε μόλις ένα χρόνο να μηδενίσει το έλλειμμα αλλά έφερε και πλεόνασμα.
«Με βάση τα μέχρι τώρα στοιχεία το πλεόνασμα θα ξεπεράσει το 1 δισ. ευρώ. Το 70% του πλεονάσματος θα μοιραστεί στους χαμηλοσυνταξιούχους και στους ένστολους.» υπογράμμισε ο κ. Γιάννης Μιχελάκης.