Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Γιάννης Μιχελάκης: «Κάποιοι θέλουν να κάνουν ρεσάλτο στην εξουσία»

Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Γιάννης Μιχελάκης έδωσε το παρών σε κομματική εκδήλωση της ΝΔ στην Λάρισα. «Οι εθνικές εκλογές θα γίνουν το 2016 και όχι επειδή κάποιοι θέλουν να κάνουν «ρεσάλτο» στην εξουσία» σημείωσε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο Υπουργός Εσωτερικών.
Αναφερόμενος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές υπογράμμισε ότι δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τον χαρακτήρα των εκλογών αυτών, επειδή κάποιοι θέλουν να αποκομίσουν κομματικά οφέλη. Ειδικότερα, δε, για τις αυτοδιοικητικές εκλογές σχολίασε ότι δεν θα πρέπει να υπάρχει κομματικός ανταγωνισμός.
 

Παράλληλα ο Υπουργός Εσωτερικών μιλώντας για την πορεία της οικονομίας σημείωσε ότι φαίνονται οι πρώτες θετικές ενδείξεις μέσα στο 2014 καθώς, η κυβέρνηση έβαλε φρένο στην κατηφόρα, προκειμένου να μπορέσει να σταθεί στα πόδια της η χώρα.

Κατέθεσε, δε, την άποψη ότι μετά το Eurogroup της Άνοιξης θα ανοίξει ο δρόμος για να βγει η χώρα στις αγορές. Ακόμη, επανέλαβε ότι από το πρωτογενές πλεόνασμα το 70% θα δοθεί σε ευπαθείς ομάδες όπως οι χαμηλοσυνταξιούχοι και οι ένστολοι.

Ο Υπουργός Εσωτερικών με δική του πρωτοβουλία συνομίλησε με εκπαιδευτικούς και σχολικούς φύλακες που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα και βρίσκονταν έξω από το κτίριο που ήταν η εκδήλωση. 

Ο κ. Γιάννης Μιχελάκης σημείωσε μεταξύ άλλων ότι η κυβέρνηση προσπαθεί προκειμένου να εξασφαλιστούν όσο το    δυνατόν περισσότερες θέσεις εργασίας.