Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ: Οι "ερμηνευτές" των δηλώσεων δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τους «ερμηνευτές» των δηλώσεων των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ
Για άλλη μία φορά, οι «ερμηνευτές» των δηλώσεων των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, δεν κάνουν και τόσο καλά τη δουλειά τους. Ο κ. Σταθάκης στη σημερινή του συν/ξη στο Βήμα fm υποστήριξε ότι αν ισχύσουν οι ίδιοι φορολογικοί συντελεστές για τα νομικά πρόσωπα και τις επιχειρήσεις και παταχθεί η φοροδιαφυγή, αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των φορολογικών εσόδων. Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, την οποία προφανώς ξέχασαν να ακούσουν οι εγκέφαλοι της Χαριλάου Τρικούπη και όχι μόνο, ο κ. Σταθάκης αναφέρεται στην υπερφορολόγηση των πολιτών, εξαιτίας της αύξησης τόσο της άμεσης, όσο και της έμμεσης φορολογίας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αμετακίνητος από τη θέση του για ένα δίκαιο και αποτελεσματικό φορολογικό σύστημα, με κατάργηση των χαρατσιών, μείωση ΦΠΑ στα είδη βασικής ανάγκης και την εστίαση, αύξηση του αφορολόγητου ορίου, δημιουργία  περιουσιολογίου και αλλαγή των συντελεστών φορολογίας ώστε να ελαφρύνονται τα χαμηλά και μεσαία κλιμάκια.
Θα περιμέναμε από εκείνους που έχουν εξοντώσει τους πολίτες και έχουν γεμίσει με λουκέτα την αγορά, αντί να επιδίδονται στην «κοπτοραπτική» στις δηλώσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, να απολογηθούν στον ελληνικό λαό.