Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Παρουσία του Αλ. Τσίπρα το Τουρνουά Ποδοσφαίρου «Ούγκο Τσάβες»

Στο στάδιο Νήαρ Ηστ της Καισαριανής φιλοξενήθηκε το Τουρνουά Ποδοσφαίρου «Ούγκο Τσάβες», που διοργάνωσε η Πρεσβεία της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στην Ελλάδα, με την πολύτιμη συνεργασία του δήμου Καισαριανής για να αποτίσουν φόρο τιμής στον Κομαντάντε Ούγκο Τσάβες

Η αθλητική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της παγκόσμιας κινητοποιήσης «Ο Τσάβες πέρασε από εδώ», με αφορμή την πρώτη επέτειο του θανάτου του ηγέτη της Μπολιβαριανής Επανάστασης, ενώ το παρών έδωσε μεταξύ άλλων και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Στο ποδοσφαιρικό τουρνουά συμμετείχαν οι ομάδες " Venceremoς" της Πρεσβείας της Βενεζουέλας και των ομάδων παλαιμάχων του «Απόλλων Ριζούπολης», «Εθνικός Αστέρας», της Διεθνούς Εκστρατείας «Hasta la Victoria Siempre» και της ερασιτεχνικής ομάδας της Κέρκυρας «Corfu F.C» που αναμετρήθηκαν σε τέσσερις φιλικούς αγώνες ποδοσφαίρου. Αρκετοί παλαίμαχοι έβαλαν ξανά τα ποδοσφαιρικά, μεταξύ των οποίων οι Νίκος Μάλλιαρης, Χουάν Ραμόν Ρότσα, Νίκος Σαργκάνης, Ηλίας Ατματζίδης και Σάββας Κωφίδης.

Νικήτρια αναδείχθηκε η «Hasta la Victoria Siempre» που επικράτησε της Venceremoς» στον τελικό. Η «Hasta la Victoria Siempre» προηγουμένως είχε νικησει την ομάδα της Κέρκυρας και του Εθνικού Αστέρα, ο οποίος είχε επικρατήσει του Απόλλωνα Ριζούπολης στο μεταξύ τους παιχνίδι.