Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Δήλωση.κ. Γιάννη Μιχελάκη για την εμπρηστική επίθεση στο πολιτικό του γραφείο - ΒΙΝΤΕΟ

O Υπουργός Εσωτερικών κ. Γιάννης Μιχελάκης μόλις ενημερώθηκε για την εμπρηστική επίθεση στο πολιτικό του γραφείο προέβη στην εξής δήλωση.
«Κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα αναταραχής και φόβου. Δεν θα το κατορθώσουν. Αυτή η χώρα έχει θεσμούς. Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται».
 Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα καθώς εξερράγη  μέρος του  εμπρηστικού μηχανισμού με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές υλικές ζημιές. 

Δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου
«Καταδικάζουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την εμπρηστική επίθεση στο πολιτικό γραφείο του Υπουργού Εσωτερικών και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιάννη Μιχελάκη. Τέτοιου είδους άνανδρες επιθέσεις δεν πτοούν τη Δημοκρατία. Η Δημοκρατία ούτε εκφοβίζεται, ούτε τρομοκρατείται»
Ανακοίνωση από το γραφείο τύπου της ΝΔ

«Η Νέα Δημοκρατία, μετωπικά αντίθετη σε κάθε μορφή βίας, καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο την εμπρηστική επίθεση στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη. Απόπειρες που στόχο έχουν την τρομοκράτηση του πολιτικού κόσμου και την καλλιέργεια κλίματος φόβου και ανασφάλειας, δεν μας πτοούν. Θα πέσουν στο κενό».
Η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ
«Η εμπρηστική επίθεση εναντίον του πολιτικού γραφείου του Υπουργού Εσωτερικών, κ. Μιχελάκη, είναι μια απόλυτα καταδικαστέα πράξη. Τέτοιου είδους ενέργειες αντικειμενικά συμβάλουν στον αποπροσανατολισμό της κοινωνίας»
Ανακοίνωση γραφείου τύπου ΠΑΣΟΚ
«Καταδικάζουμε απερίφραστα την εμπρηστική επίθεση στο πολιτικό γραφείο του Υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη. Ενέργειες που επιχειρούν να διαταράξουν τη δημοκρατική ομαλότητα και να δυναμιτίσουν τη σταθερότητα που έχει ανάγκη η χώρα θα πέσουν στο κενό.»