Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Τέλος η αγωνία για 200 επιτυχόντες του ΑΣΕΠ, του Υπουργείου Δικαιοσύνης


Απάντηση Αθανασίου στον Λευτέρη Αυγενάκη
                                                                                                          
Για τον διορισμό των 235 επιτυχόντων δικαστικών υπαλλήλων του κλάδου «Γραμματέων» και την επικείμενη λήξη των πινάκων κατάταξης, απαντά σε κοινοβουλευτική παρέμβαση του Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη, ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Χαράλαμπος Αθανασίου.

Όπως αναφέρεται στην έγγραφη απάντηση του κ. Αθανασίου: «σχετικά με την τοποθέτηση των συμμετασχόντων στον ειδικό διαγωνισμό της υπ’ αριθμ. 5223/23-01-2009 προκήρυξης, σύμφωνα με τους πίνακες τελικής βαθμολογίας κατά σειρά επιτυχίας, ζητήθηκε από τα συναρμόδια Υπουργεία Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Οικονομικών -ΓΛΚ η έκδοση : α) εγκριτικής απόφασης της Επιτροπής της ΠΥΣ 33/2006, όπου το αίτημα έγινε δεκτό και β) απόφαση Κατανομής Προσωπικού για τον διορισμό 200 δικαστικών υπαλλήλων του κλάδου «Γραμματέων» κατηγοριών ΠΕ και ΔΕ από τους επιτυχόντες.»
 

Προσθέτει μάλιστα ότι «οι πίνακες των κατά σειρά κατάταξης των επιτυχόντων ισχύουν μέχρι 31-12-2013. Έχουμε ήδη προωθήσει τροπολογία προκειμένου να παραταθεί η ισχύς των πινάκων μέχρι 31-12-2014 προκειμένου να δοθεί ο αναγκαίος χρόνος να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες διορισμού των.»