Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Επίσκεψη Πρόεδρου Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού κ. Γιώργου Καρατζαφέρη στις Δημοτικές Υπηρεσίες του Δήμου Αγίας Παρασκευής ,κατόπιν Προσκλήσεως του Ανεξάρτητου Δημοτικού Σύμβουλου κ. Φώτη Αλεξόπουλου.

Την  Αγία Παρασκευή επισκέφτηκε σήμερα ο Πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου συναγερμού Κ. Γιώργος Καρατζαφέρης κατόπιν προσκλήσεως του Ανεξάρτητου Δημοτικού Σύμβουλου κ. Φώτη Αλεξόπουλου …  
Να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη Παρουσία Αρχηγού πολιτικού Κόμματος στην Αγία Παρασκευή , αφού ως γνωστόν, είχε προηγηθεί τον Προηγούμενο Μήνα ,η επίσκεψη του Πρόεδρου της Νέας Μέρας Κ. Χρήστου Ζώη .
Ο Πρόεδρος Του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γιώργος Καρατζαφέρης συνοδευόμενος, από τον Αντιδήμαρχο περιβάλλοντος του Δήμου Αγίας Παρασκευής κ. Παναγόπουλο , τον Ανεξάρτητο Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Αγίας Παρασκευής Κ. Φώτη Αλεξόπουλο , τον Πρώην Βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ Κ. Κωνσταντάρα,  την κ. Βαρβιτσιώτη ( συντονιστή τομέα Υγείας ΛΑ.Ο.Σ) , τον κ. Οικονόμου (Συντονιστή πολιτικού Σχεδιασμού του ΛΑ.Ο.Σ , άλλα και από πολλά απλά στελέχη του Κόμματος, επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις της Καθαριότητας του Δήμου Αγίας Παρασκευής και συνομίλησαν με τον Πρόεδρο του Δ.Σ Εργαζόμενων Καθαριότητας κ. Σκαρλάτο καθώς και με Πολλούς Εργαζόμενους ..
Αξίζει να σημειωθεί ότι Μεταξύ των Πολλών Προβλημάτων που μετέφεραν οι Εργαζόμενοι στον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ  κατά την συνάντηση  τους είναι,  τα σοβαρά οικονομικά  Προβλήματα που αντιμετωπίζουν, λόγο των  μεγάλων περικοπών  των Μισθών που έχουν υποστεί τα Τελευταία Έτη ..
Στην συνέχεια ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ επισκέφτηκε την Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοντόπευκου καθώς και τα Δημοτικά Ιατρεία όπου και συνομίλησε με Εργαζόμενους & Εθελοντές των Ιατρείων και Βιβλιοθήκης, Αντίστοιχα…
Τελικός  Προορισμός ήταν το Δημαρχείο Αγίας Παρασκευής όπου  και τον Υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς ..
Στο Γραφείο Δήμαρχου επίσης, κατά την Συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ εκτός από τον Κ. Φώτη Αλεξόπουλο( Δημοτικό Σύμβουλο),  συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι κ. Παπαδοπούλου, κ. Κωστόπουλος, κ. Τσιάπας, Κ. Μουχτούρη, κ. Παναγόπουλος .
Εκ του Γραφείου Τύπου

Τετάρτη 27/11/2013