Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Επιτακτική η ανάγκη για δημιουργία της «Ευρωπαϊκής Τράπεζας DNA» των Γονέων& Εξαφανισμένων (Απαχθέντων) Παιδιών ..

Με αφορμή την Υπόθεση  που είδαμε στο Φως Της Δημοσιότητας ,με την «Μικρή Μαρία», διαπιστώσαμε ότι εκτός από την  ανθρώπινη πλευρά,  τέθηκαν επί τάπητος διάφορα θέματα, όπως η (Εύκολη) χορήγηση πιστοποιητικών από τα ληξιαρχεία των Δήμων όλης της χώρας ….
 Η Ευκολία με  την  οποία ,Πολίτες μπορούν να Καταγράφουν στα Μητρώα των Ληξιαρχείων, Παιδιά, θυμίζουν πραγματικά εικόνες προ κατοχικής Ελλάδας και θα πρέπει να απασχολήσει την Ηγεσία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς και το Υπουργείο Εσωτερικών ….
Παρά την σοβαρότητα της Υπόθεσης και περιμένοντας όλοι μας να δούμε τα αποτελέσματα της Δικαστικής Έρευνας , θεωρώ ότι ο  συντονισμός του όλου θέματος από την Ελληνική Κυβέρνηση καθώς και η Πρόληψη, είναι ένα μεγάλο λιθαράκι για τον Τερματισμό  του φαινόμενου της Παράνομης( Απαγωγής) & Πώλησης παιδιών ….
Αντιλαμβάνομαι  τον Πόνο και την αγωνία χιλιάδων Οικογενειών που θεωρούν ότι  η  κάθε ανεύρεση ενός (Απαχθέντος ) Παιδιού από τις διωκτικές αρχές, είναι μια «ηλιαχτίδα φωτός» στην Δίκη τους περίπτωση.
 Θεωρώ ότι η σωστή κατεύθυνση είναι , ότι θα πρέπει να ιδρυθεί, η Ευρωπαϊκή Τράπεζα DNA

Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα DNA θα έχει την δυνατότητα να αποθηκεύει στοιχεία των Γονέων&( Εξαφανισμένων η Απαχθέντων Παιδιών ) , χρήσιμα προς σύγκριση ανά πάσα στιγμή , με τρόπο τέτοιον που θα μας επιτρέπει να καταπολεμάμε Ευρωπαϊκές Κρίσεις (ομαδικής Υστερίας)  και φυσικά θα μας επιτρέπει να επιτελούμε του κάθε γεγονότος επιστημονικά ,  διακριτικά, κυρίως  προς όφελος των Παιδιών και των Οικογενειών τους…
Η Ίδρυση της Τράπεζας DNA  θα μας παρέχει στοιχεία των Γονέων τα οποία θα ταυτοποιούνται σε χρόνο ρεκόρ αποφεύγοντας την ταλαιπωρία των Ανευρεθέντων παιδιών .
Είναι ζήτημα τιμής για την Ευρώπη των εθνών και των Λαών  η Πλήρης εξάλειψη φαινόμενων απαγωγής Μικρών Παιδιών και θα πρέπει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να στηρίξει την επιστημονική κοινότητα καθώς και τις διωκτικές Αρχές(Interpol)  ώστε να τερματιστεί το Φαινόμενο αυτό…
Αγία  Παρασκευή  23/10/2013
Φώτης Αλεξόπουλος

Μέλος Δ.Σ ΙΝΚΑ/Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδος