Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Απίθανη υπάλληλος εισπρακτικής εταιρίας σε δανειολήπτρια: «Δεν μπορείτε να μπείτε στο νόμο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά λόγω. ηλικίας!»

«Σε στενό μαρκάρισμα» έχουν τους δανειολήπτες οι εισπρακτικές εταιρίες, που επιστρατεύουν ότι ευφάνταστο και τρομοκρατικό επιχείρημα μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους, προκειμένου να αναγκάσουν τους δανειολήπτες να αποπληρώσουν την τράπεζα.
Θυμα εκβιαστικής και τρομοκρατικής τακτικής έπεσε 42χρονη δανειολήπτρια – μέλος του Συλλόγου Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος, η οποία λόγω οικονομικών προβλημάτων αναγκάστηκε να διακόψει την εξυπηρέτηση των υποχρεώσεων της απέναντι στην τράπεζα.
Χθες το μεσημέρι, δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από υπάλληλο εισπρακτικής εταιρίας, η οποία είναι θυγατρική εταιρία μίας εκ των τεσσάρων συστημικών τραπεζών. Η δανειολήπτρια ενημέρωσε την υπάλληλο οτι έχει καταθέσει ήδη αίτηση για την υπαγωγή της στο νόμο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, για να λάβει την απάντηση οτι δεν έχει δικαίωμα γιατί είναι γεννηθείσα το 1971!

Danioliptes.gr, Radio1d.gr