Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Με επιτυχία ακόμα μια Συναυλία Αγάπης στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας

Ωραίες στιγμές έζησαν όσοι παρακολούθησαν τη συναυλία του Πεντελιώτη τραγουδοποιού Κώστα Λειβαδά, της μοναδικής Ελένης Τσαλιγοπούλου και του αειθαλή Δάσκαλου και αριστοτέχνη ερμηνευτή Χρόνη Αηδονίδη στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013. Συναυλία βασισμένη στη διαδρομή των τραγουδιών του Κώστα Λειβαδά από το ξεκίνημά του.
Το Εθελοντικό Κλιμάκιο Πολιτικής Προστασίας Πεντέλης  διοργάνωσε την μουσική εκδήλωση και μέρος των εσόδων της συναυλίας θα διατεθούν στην Εστία Δωρεάν Διανομής Τροφίμων - Ρούχων και Οικιακού Εξοπλισμού Πεντέλης, που στηρίζει  τους ασθενέστερους των συμπολιτών μας.


Τη συναυλία παρακολούθησε ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου- Καψάλης, οι τοπικοί Αντιδήμαρχοι των Δημοτικών Κοινοτήτων Πεντέλης κ. Κοντουλάκος Λευτέρης και Μελισσίων κ.Μπούρας Βασίλης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Μούστρης Παναγιώτης και Μπούσουλα Αντα, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Πεντέλης κ. Τόλιος Νίκος και οι τοπικοί Σύμβουλοι Μελισσίων κ. Ευαγγελίου Εύη και κ. Τζαμτζής Δημήτριος.