Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

15 μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. σε συνεργασία με φορείς εποχιακά εργαζομένων αιτούνται συνάντηση και ενημέρωση από τον Υπουργό Εργασίας για το επίδομα των εποχιακά απασχολουμένων

Τον προγραμματισμό συνάντησης, με θέμα την διατήρηση της οικονομικής ενίσχυσης των εποχιακά απασχολουμένων, με πρωτοβουλία του Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη, ζητούν 15 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και κεντρικοί φορείς των εποχιακά απασχολουμένων, από τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννη Βρούτση, με την παρουσία Βουλευτών, εκπροσώπων κεντρικών φορέων και όλων των υπηρεσιακών στελεχών και εμπλεκομένων.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή, «δεδομένης της άκαρπης και καθόλου καλά οργανωμένης συνάντησης της εβδομάδας που πέρασε, είναι αναγκαίο να συζητήσουμε για το θέμα της συνέχισης καταβολής του επιδόματος στους εποχιακά απασχολουμένους»,  και για το λόγο αυτό Βουλευτές και φορείς, ζητούν συνολική ενημέρωση, για τα στοιχεία που μέχρι στιγμής έχει στη διάθεσή του ο Υπουργός και οι υπηρεσιακοί παράγοντες.
 
Όπως τονίζουν οι 15 Βουλευτές και φορείς των εποχιακά εργαζομένων απ’ όλη την Ελλάδα, «Η δική μας πρωτοβουλία έρχεται να ενισχύσει τον ειλικρινή και καθαρό διάλογο που τόσο ο Πρωθυπουργός, όσο και εσείς ως αρμόδιος Υπουργός και ολόκληρη η Κυβέρνηση πραγματοποιεί με κάθε φορέα, για κάθε πρόβλημα που απασχολεί διάφορες κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες».
                                                                                                                                

Την επιστολή υπογράφουν οι Βουλευτές της Ν.Δ. κ.κ. Λευτέρης Αυγενάκης- Βουλευτής Ηρακλείου, Μάξιμος Σενετάκης- Βουλευτής Ηρακλείου, Γιάννης Κεφαλογιάννης- Βουλευτής Ρεθύμνου, Ιορδάνης Τζαμτζής- Βουλευτής Πέλλας, Βασίλης Υψηλάντης – Νικόλαος- Βουλευτής Δωδεκανήσου, Κυριάκος Βιρβιδάκης- Βουλευτής Χανίων, Κωνσταντίνος Σκρέκας- Βουλευτής Τρικάλων, Γιώργος Βλάχος-  Βουλευτής Υπολοίπου Αττικής, Κώστας Κουκοδήμος- Βουλευτής Πιερίας, Κωνσταντίνος Κόλιας- Βουλευτής Κορινθίας, Γιώργος Κοντογιάννης- Βουλευτής Ηλείας, Λάζαρος Τσαβδαρίδης-  Βουλευτής Ημαθίας, Στάθης Κωνσταντινίδης- Βουλευτής Φλώρινας, Θεόφιλος Λεονταρίδης- Βουλευτής Σερρών και  Εμμανουήλ Κόνσολας- Βουλευτής Δωδεκανήσου και η   Ομοσπονδία Επισιτισμού Τουρισμού, τα Εργατικά Κέντρα Κρήτης, το Εργατικό Κέντρο Ρόδου, το Εργατικό Κέντρο Χαλκιδικής, το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας, Σωματεία Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ελλάδος και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συμβασιούχων και Πενταετών Πυροσβεστών.