Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Στο όμορφο και γραφικό χωριό της Ανάληψης Τριχωνίδος

Στο όμορφο και γραφικό χωριό της Ανάληψης Τριχωνίδος με την πλούσια ιστορία και τις απέραντες φυσικές ομορφιές θα διοργανωθούν και φέτος  Πολιτιστικές Εκδηλώσεις που στόχο έχουν την διάδοση των ηθών και εθίμων του τόπου αλλά και την ανάδειξη της περιοχής.
Το Σάββατο 10 Αυγούστου στην Πλατεία του χωριού θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση όπου θα βραβευθούν σημαντικές προσωπικότητες του Δήμου Θέρμου, άνθρωποι που έχουν προσφέρει ενώ θα λειτουργήσει έκθεση παραδοσιακών προϊόντων και παλαιών αντικειμένων που χρησιμοποιούσαν οι κάτοικοι στις εργασίες τους. Παράλληλα θα διασκεδάσουν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες με ζωντανή δημοτική και λαϊκή μουσική και θα προσφερθούν ψητά και τοπικές λιχουδιές. Η έκπληξη της βραδιάς θα είναι η διανομή σε όλους βλάχικου φαγητού που θα γίνεται εκείνη την ώρα σε παραδοσιακό καζάνι αλλά και οι ήχοι απο φλογέρα.
Την Κυριακή 18 Αυγούστου στην πλατεία του χωριού θα υπάρξει πρόγραμμα για τους μικρούς φίλους με την κλοόυν Παστελίτσα και με το τίτλο ΄΄ Χρώματα-Πινελιές-Παιχνίδι ΄΄.
Σας προσκαλούμε όλους για να περάσετε όμορφα αλλά και για να δώσουμε ζωντάνια στα όμορφα χωριά μας
Διοργάνωση ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΄΄ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΟΡΕΙΝΗΣ ΤΡΙΧΩΝΙΔΟΣ ΄΄