Τρίτη 21 Μαΐου 2013

H Π. ΚΟΣΜΑΣ ΑΕ δίπλα στους πελάτες της και στο after sales

H Π. ΚΟΣΜΑΣ ΑΕ, αντιλαμβανόμενη τη δυσκολία που δημιουργεί η οικονομική κρίση σε πολλούς από τους πελάτες της να ανταποκριθούν οικονομικά στις ανάγκες συντήρησης των αυτοκινήτων της, αλλά και γνωρίζοντας πόσο σημαντική είναι αυτή η συντήρηση για τη σωστή λειτουργία του αυτοκινήτου και την ασφάλεια και άνεση των επιβατών, χαρίζει στους κατόχους αυτοκινήτων Fiat, Alfa Romeo και Fiat Professional ένα δώρο αξίας 59 ευρώ με την υπηρεσία "Clima Service". Πρόκειται για μία παροχή που περιλαμβάνει αντικατάσταση του φίλτρου καμπίνας, απολύμανση αεραγωγών και τη σχετική εργασία, ώστε να μην υπάρχουν το καλοκαίρι τα προβλήματα που εμφανίζονται κατά τη λειτουργία των κλιματιστικών μετά τη χειμερινή αδράνεια.

Κατά την περίοδο του χειμώνα, η αυξημένη υγρασία και η ατμοσφαιρική ρύπανση, σε συνδυασμό με τα κλειστά παράθυρα, συνήθως ευνοούν την ανάπτυξη μυκήτων και μούχλας στο εσωτερικό των αεραγωγών του συστήματος κλιματισμού. Με την έναρξη της χρήσης του κλιματιστικού από την άνοιξη και μετά, οι δυσάρεστες οσμές που δημιουργούνται προκαλούν εκτός της δυσφορίας και πολλές αλλεργίες. Με την αντικατάσταση του φίλτρου καμπίνας που προσφέρει το πρόγραμμα θα εξασφαλιστεί  προστασία από γύρη, σκόνη και ρύπους και θα διασφαλιστεί η βέλτιστη ροή του αέρα στο εσωτερικό. Κι επειδή οι αεραγωγοί του συστήματος κλιματισμού παραμένουν βρόμικοι, η επαγγελματική απολύμανση αφαιρεί σχολαστικά ακαθαρσίες από τους αεραγωγούς και εξασφαλίζει ένα υγιεινό και ευχάριστο περιβάλλον στην καμπίνα του αυτοκινήτου. Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Η παροχή αυτή έρχεται ως συνέχεια σε μια σειρά προσφορών της Π. ΚΟΣΜΑΣ ΑΕ με οικονομικά πακέτα συντήρησης για τα παλαιότερα μοντέλα της. Εξασφαλίζει έτσι στους πελάτες της τη συντήρηση των οχημάτων τους σε προσιτές τιμές, σε μια πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία, και μάλιστα χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα των ανταλλακτικών που χρησιμοποιούνται και της εργασίας. Μερικά παραδείγματα τέτοιων πακέτων είναι η αλλαγή στα τακάκια, η αλλαγή λαδιών και φίλτρου, το σέρβις του ιμάντα χρονισμού, η αλλαγή μπαταρίας, η αλλαγή 4 αμορτισέρ κλπ. Χαρακτηριστικά, για το Punto 1.2 το κόστος για την αλλαγή λαδιών-φίλτρου (συμπεριλαμβάνοντας ανταλλακτικά, εργασία και ΦΠΑ) είναι μόλις 65 ευρώ, για την αλλαγή στα τακάκια 53 ευρώ, για την αλλαγή μπαταρίας 68 ευρώ κλπ. Οι πελάτες μπορούν να ενημερωθούν για όλα τα πακέτα και τις τιμές που ισχύουν στα τηλέφωνα 2641045300-22852 και στο e-mail pcosmas@otenet.gr