Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

“Μαλλιά κουβάρια” στα επείγοντα με πρωταγωνιστή Ξανθιώτη Βουλευτή!

-Λίγο έλειψε να του επιτεθούν οι νοσοκόμες όταν τους ζήτησε τον λόγο για την καθυστέρηση στην εξυπηρέτηση 
-«Εσείς φταίτε για όλα. Ήμασταν επτά νοσοκόμες και μείναμε μόλις τρεις!» φώναζε η εφημερεύουσα νοσοκόμα 

Σε ρινγκ κόντεψε να μετατραπούν τα Επείγοντα Ιατρεία του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης το απόγευμα της Πέμπτης, όταν εκτυλίχθητε φραστικό επεισόδιο με πρωταγωνιστές εργαζόμενους στο Νοσοκομείο, Ξανθιώτη Βουλευτή αλλά και ασφαλισμένους που περίμεναν στη σειρά να εξυπηρετηθούν. 

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο βουλευτής Ξάνθης της ΝΔ κ. Αλέξανδρος Κοντός βρέθηκε με συγγενικό του πρόσωπο το απόγευμα της Πέμπτης στα Επείγοντα του Γ.Ν. Ξάνθης, και όταν ζήτησε τον λόγο της καθυστέρησης στην εξυπηρέτηση από πλευράς των εργαζομένων βρέθηκε προ εκπλήξεων, καθώς μια εκ των εφημερευουσών νοσοκόμων ξέσπασε στο πρόσωπο του ιδίου, θεωρώντας πως ως βουλευτής φέρει ευθύνες για την υποβάθμιση των παρεχόμενων ιατροφαρμακευτικών υπηρεσιών του Νοσοκομείου Ξάνθης λέγοντας μεταξύ άλλων πως «από επτά νοσοκόμες που ήμασταν έχουμε μείνει μόνο τρεις» και συνεχίζοντας λέγοντας πως «τώρα θα περιμένεις».
Η έκρηξη της νοσοκόμας ήταν αρκετή να προκαλέσει αντίστοιχες αντιδράσεις και στους παριστάμενους ασφαλισμένους που άρχισαν με τη σειρά τους να επιρρίπτουν ευθύνες με “έντονες” εκφράσεις στον βουλευτή για την ταλαιπωρία τους, με την ατμόσφαιρα να ηλεκτρίζεται απειλητικά και τον ίδιο να παρακολουθεί το ξέσπασμα των ασφαλισμένων, χαρακτηριστικό του κλίματος δυσφορίας που επικρατεί στους πολίτες.