Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Δελτίο Τύπου πρ. Βουλευτή Περιφέρειας Αττικής Αρβανίτη- Πρεβεζάνου Ευγενία για την παράλογη και άνανδρη επίθεση από τον γραμματέα οργανωτικού Τόμπρα Κυρ.


Μετά από την παράλογη και άνανδρη επίθεση που δέχτηκα από τον γραμματέα οργανωτικού Τόμπρα Κ., απαιτώ να υπάρξουν οι πειθαρχικές διαδικασίες στο κίνημά μας, οι οποίες θα αποβάλλουν οποιονδήποτε προβαίνει σε ενέργειες τραμπουκισμών, που παραπέμπουν σε άλλες σκοτεινές εποχές της πολιτικής μας ιστορίας και δεν αρμόζουν σε πρωτοπόρα κινήματα, όπως είναι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.
Ανεξάρτητες Ελληνίδες και Ανεξάρτητοι Έλληνες
Σήμερα ψηφίζετε τους εκπροσώπους του Εθνικού Συμβουλίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων.  Επιλέξτε τους καλύτερους και τους άξιους, προσωπικότητες με ήθος και ανιδιοτέλεια, οι οποίοι θα μας εκπροσωπήσουν επάξια, στους πατριωτικούς αγώνες του έθνους μας.
Πρέπει στο κίνημα μας να κλείσουμε, τα μικρομάγαζα που δημιουργήθηκαν στα πλαίσια παλαιοκομματικών νοοτροπιών και πρακτικών.

Είμαι βέβαιη, ότι ο Πρόεδρος μας, Πάνος Καμμένος, μαζί με όλους εμάς, θα ηγηθεί ακόμα μια φορά, της προσπάθειας να αποδοθεί δικαιοσύνη και να αποβληθούν τα στοιχεία που δεν ταιριάζουν στις ιδέες,  στις αξίες και στο ήθος του κινήματος μας.
Ο φόβος  και η υποταγή δεν μας ταιριάζει.
Θέλει  αρετή και τόλμη η Ελευθερία.
ΑΡΒΑΝΙΤΗ – ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ
πρ. Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής
μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Ανεξάρτητων Ελλήνων
μέλος της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου (Κ.Ο.Ε.Σ.)
μέλος της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής (Κ.Ε.Φ.Ε)
αν. Υπεύθυνου Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Ανάπτυξης,
Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων
arbanith.eugenia@gmail.com