Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Ανάστατη η τοπική κοινωνία για την τραγωδία στο Σπήλαιο Περάματος


Για ασήμαντη αφορμή;

Ολοκληρώθηκε πριν λίγα λεπτά η νεκροψία που διενήργησε στα γραφεία του οργανισμού σπηλαίου Περάματος ο ιατροδικαστής Ιωαννίνων κ. Θεόδωρος Βουγιουκλάκης.
Ο Ιατροδικαστής εξερχόμενος αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.Αυτή τη στιγμή ο ιατροδικαστής επιστρέφει στο γραφείο του,προκειμένου να συντάξει την έκθεση του για να την αποστείλει στην αστυνομία.
Κανείς από τους κατοίκους στο Πέραμα Ιωαννίνων δεν μπορεί να πιστέψει πως ο 60χρονος έφτασε στο σημείο να σκοτώσει τον 35χρονο συγχωριανό τους,υπάλληλο του οργανισμού σπηλαίου Περάματος,μιας και όπως λένε δεν είχαν προσωπικές διαφορές!Ο άτυχος 35χρονος ήταν παντρεμένος και είχε ένα μικρό παιδί μόλις 4 ετών!
Ένα περίεργο, αιματηρό περιστατικό καλούνται να διερευνήσουν οι αστυνομικές αρχές στα Ιωάννινα.Τόπος, το τουριστικό σπήλαιο Περάματος, λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη των Ιωαννίνων, όπου το πρωί άγνωστος άνδρας εισέβαλλε οπλισμένος με κυνηγετική καραμπίνα και σχεδόν εξ επαφής πυροβόλησε και σκότωσε τον 35χρονο υπάλληλο του σπηλαίου που βρισκόταν εκεί. Κατόπιν έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ανταποκριτή της ΝΕΤ ο αυτόχειρας ήταν συνάδελφος του άνδρα που δολοφόνησε.Επί τόπου έχει σπεύσει ο ιατροδικαστής προκειμένου να εξακριβωθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το έγκλημα.

Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία,μετά την είδηση πως στα γραφεία του οργανισμό σπηλαίου Περάματος σημειώθηκε αιματηρό επεισόδιο με φόνο και αυτοχειρία!Επί τόπου έχει σπεύσει ο ιατροδικαστής Ιωαννίινων Θεόδωρος Βουγιουκλάλης προκειμένου να εξακριβωθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το έγκλημα.Στο σημείο επίσης,βρίσκεται και ο αντιδήμαρχος Ιωαννίνων Βασίλης Μασαλάς και ο γενικός γραμματέας του Δήμου Γιώργος Μαρούφωφ.

http://epirusgate.blogspot.gr/