Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2012

Ζώης Κολιός, ο Γενικός Διευθυντής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μιλάει για όλους και για όλα στον Λόγιο Ερμή!

Συνέντευξη στον Πύρινο Λόγιο

Απόψε, έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε στον Λόγιο Ερμή, έναν άνθρωπο έντιμο, ειλικρινή, πραγματικό αγωνιστή και φιλόπατρι, ιδιότητες που σήμερα τείνουν να εκλείψουν απο τον πολιτικό μας βίο και όχι μόνο. Πρόκειται για τον Γενικό διευθυντή των Ανεξάρτητων Ελλήνων κύριο Ζώη Κολιό, ο οποίος δέχτηκε να μας παραχωρήσει μια συνέντευξη εκ βαθέων τόσο για τα πολιτικά του οράματα, όσο και για τα μελλοντικά του σχέδια όσον αφορά τη θέση του στους Ανεξάρτητους Ελληνες.
Ποιός είναι ο Ζώης Κολιός

Σύμφωνα με το βιογραφικό του, ο Ζώης Κολιός είναι οικονομολόγος – φοροτεχνικός. Ο κ. Κολιός ασκούσε μέχρι πρότινος καθήκοντα Διευθυντή Οικονομικών του Κινήματος των ΑΝ.ΕΛ..

Γεννήθηκε στην Άρτα το 1964 και μεγάλωσε στη Φιλιππιάδα Πρεβέζης. Αποφοίτησε από
το Γενικό Λύκειο Φιλιππιάδας το 1981.

Πτυχιούχος του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών του Οικονομικού Τμήματος της Νομικής Σχολής ,με ειδίκευση στο Marketing και Managment ,στα διεθνή λογιστικά πρότυπα , στην Αναλυτική Λογιστική και στην Κοστολόγηση.

Αδειούχος Οικονομολογικού Επαγγέλματος και Λογιστής Φοροτεχνικός Α' τάξεως του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας.

Επίσημος Οικονομικός Σύμβουλος Επιχειρήσεων με μεγάλη διδακτική εμπειρία ως καθηγητής Λογιστικής.

Εκλεγμένο μέλος στην Σ.Τ.Α. του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος.
Μέλος της Επιστημονικής ομάδας "Σύνταξης πρότασης Φορολογικού Συστήματος" καθώς και της ομάδας "Προτάσεις πάταξης της Φοροδιαφυγής" και της ομάδας "επιμόρφωσης στελεχών του οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας". Είναι επίσης και Πρόεδρος της Ανεξάρτητης Ένωσης πτυχιούχων Οικονομικών σπουδών Ελλάδος.

Πηγή: http://logioshermes.blogspot.com/2012/08/blog-post_6133.html#.UE8taVf7Sb8.facebook#ixzz26AzBx76g