Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

"Αγρίεψε" ο Μιχελάκης μπροστά στο τέλος ακινησίας των Ι.Χ.


Έντονους κλυδωνισμούς προκαλεί στη Νέα Δημοκρατία το ενδεχόμενο επιβολής ενός τέλους ακινησίας σε όσους έχουν καταθέσει τις πινακίδες των αυτοκινήτων τους, προκειμένου να γλιτώσουν το τέλος κυκλοφορίας.
Συγκεκριμένα, τα όργανα στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας ξεκίνησε με τον βουλευτή Επικρατείας και πρώην εκπρόσωπο του κόμματος, Γιάννη Μιχελάκη ο οποίος κατέθεσε σχετική ερώτηση στη Βουλή προς τους υπουργούς Οικονομικών και Ανάπτυξης, όπου ευθέως δηλώνει τη διαφωνία του για το φημολογούμενο νέο χαράτσι, το οποίο χαρακτηρίζει οφθαλμοφανή κοινωνική αδικία. 

Ο κ. Μιχελάκης αναφέρει πως θα πρέπει να αναζητηθούν άλλοι τρόπο να καλυφθούν τα μειωμένα έσοδα και σημειώνει με νόημα "Δεν γνωρίζω αν οι εμπνευστές της απαράδεκτης αυτής πρότασης αντέγραψαν το μέτρο που ισχύει για τους κατόχους των σκαφών αναψυχής, που προσδιορίζεται από τα μέτρα του πλωτού. Όμως το σκάφος αναψυχής θεωρείται «είδος πολυτελείας". 

Λίγο νωρίτερα ο πρώην βουλευτής Γιώργος Βουλγαράκης είχε αναρτήσει σχόλιο στο twitter σχόλιο για το φημολογούμενο τέλος ακινησίας γράφοντας χαρακτηριστικά "θα ήθελα να ήξερα ποιος μαλ… το σκέφτηκε".