Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Η κυβέρνηση Παπανδρέου, ο μεγαλοεπιχειρηματίας και η Deutche TelekomΣε μια αποκάλυψη-σοκ προχώρησε ο ΟΟΣΑ, μέσω της τελευταίας έκθεσής του στην οποία χαρακτηρίζει την Ελλάδα «παράδεισο για μαύρο χρήμα, διεθνή διαφθορά και δωροδοκία».

                        Η έκθεση του διεθνούς οργανισμού, αποκαλύπτει ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου από τον Απρίλιο του 2010, καλύπτει «πολύ γνωστό μεγαλοεπιχειρηματία», ο οποίος «λειτούργησε ως πράκτορας θυγατρικής της Deutche Telekom». Ο επιχειρηματίας, μαζί με δυο συνεργούς του λάδωνε αξιωματούχους των Σκοπίων για να παραδώσουν τον αντίστοιχο ΟΤΕ της χώρας.
Πρέπει να σημειωθεί ότι την ίδια εποχή στην Ελλάδα παρέδιδαν τον Ελληνικό ΟΤΕ στην Deutche Telekom. Η έκθεση «βάζει στον χορό»  και τον τότε υπουργό Οικονομικών, κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου, αλλά και τον υπουργό δικαιοσύνης, κ. Χάρη Καστανίδη.
Η έκθεση έχει δοθεί ήδη στη δημοσιότητα και τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά. Γιατί η κυβέρνηση Παπανδρέου εφόσον γνώριζε τι συνέβαινε δεν ξεκίνησε έρευνα και ποια ήταν η στάση της τότε υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Τίνας Μπιρμπίλη, στο χαρτοφυλάκιο της οποίας βρισκόταν η ιδιωτικοποίηση του ΟΤΕ;