Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Π.Α.Σ.Κ.Ε.-Ο.Τ.Α. ΓΙΑ ΤΙΣ «ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΤΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ» ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ Π.Α.Σ.Κ.Ε.Δύο χρόνια μετά την πλήρη αυτονόμηση της  Π.Α.Σ.Κ.Ε.-Ο.Τ.Α., κάποιοι δυστυχώς αδυνατούν να αντιληφθούν και να κατανοήσουν το πνεύμα, την έννοια, και το υπόβαθρο αυτής της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ που διέπεται από αρχές και ιδέες, που ουδέποτε ΕΜΕΙΣ προδώσαμε και διαχρονικά στηρίζουμε.
Ουδέποτε εγκαταλείψαμε τον πολιτικό χώρο του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού. Ιδεολογικός χώρος που πράγματι αυτή τη σκληρή εποχή των Μνημονίων προδόθηκε, ενώ αδυνατεί πειστικά να εκφραστεί από τους υπάρχοντες κομματικούς σχηματισμούς όπως αυτοί εκφράζονται και λειτουργούν.
Η λειτουργική και οργανωτική αυτονομία της Π.Α.Σ.Κ.Ε.-Ο.Τ.Α. εδράζετε μόνο και μόνο στην εμπιστοσύνη που οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση της δείχνουν, επιβραβεύοντας την συνέπεια, την παρουσία της και την αγωνιστικότητά της.
Ας αντιληφθούν λοιπόν όλοι αυτοί που «κατάφεραν»  να οδηγήσουν το ιστορικό κίνημα της 3ης Σεπτεμβρίου εν έτη 2012, σε ιστορικά χαμηλά ποσοστά, πως όπως ποτέ δεν κατόρθωσαν μέχρι σήμερα να χειραγωγήσουν την Π.Α.Σ.Κ.Ε.-Ο.Τ.Α., δεν έχουν δικαίωμα αλλά και δυνατότητα να την «διαλύσουν».
Όσοι λοιπόν εσκεμμένα διαρρέουν από την «Ιπποκράτους» περί διάλυσης της Π.Α.Σ.Κ.Ε. ας καταλάβουν επιτέλους πως η παράταξη δεν αποτελεί ιδιοκτησία κανενός, έχει σαφή πολιτικό προσανατολισμό, μάχεται και συνεχίζει να αντιπαλεύεται με όλες τις δυνάμεις της νεοφιλελεύθερες πολιτικές, που δυστυχώς υιοθετήθηκαν συλλήβδην από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. τα δύο τελευταία χρόνια.

Η ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ !!!

Αθήνα, Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Η Γραμματεία της Συντονιστικής Επιτροπής της Π.Α.Σ.Κ.Ε.-Ο.Τ.Α.