Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2012

Το Ιστορικό Μήνυμα της «Σιωπηλής Πλειοψηφίας» των Ελλήνων Πολιτών προς τους Έλληνες Συνταγματολόγους: Αποτύχατε!Μαρτίου 28, 2012. Κύριοι Συνταγματολόγοι: Αποτύχατε! Όχι μόνον γιατί δε φροντίσατε να Προστατεύσετε τον «Άνθρωπο-Πολίτη» από τον «Άνθρωπο-Εξουσία», αλλά φροντίσατε ενσυνείδητα να ενισχύσετε τις Εξουσίες του «Άνθρώπου-Εξουσία» με Δικτατορικές Ανεξέλεγκτες Εξουσίες και επί πλέον να καταργήσετε κάθε δυνατότητα να τιμωρείται όταν Καταχράται την Εξουσία που διαθέτει και Ασκεί! Αυτή η ενέργειά σας είναι Ποινικά Κολάσιμη γιατί εσείς, πρώτοι, κάνατε Κατάχρηση των Πολύπλοκων Επιστημονικών Γνώσεών σας οι οποίες υποτίθεται ότι προσφέρονται για την Προστασία της Κοινωνίας και τις στρέψατε εναντίων των Πολιτών που γνωρίζετε πολύ καλά ότι δεν είναι σε θέση να τις κατανοήσουν. Διαβάστε για την Έκληση-Μήνυση του πρώην Εισαγγελέα Γιάννη Σακκά! Είναι μια αχτίδα φωτός! 
Το ιστορικό έγκλημα των Συνταγματολόγων είναι ότι χρησιμοποίησαν την τεράστια πολυπλοκότητα της Νομικής Επιστήμης για να σχεδιάσουν ένα «Σύστημα-Εξουσίας» δήθεν Δημοκρατικό, ενώ επί της ουσίας είναι απόλυτα Δικτατορικό και μάλιστα πολύ χειρότερο από τις γνωστές Δικτατορίες, γιατί μας σερβίρει ένα σωρό δήθεν Δημοκρατικές Διαδικασίες απονομής της Δικαιοσύνης, οι οποίες είναι όλες άνευ αντικρίσματος. Έτσι, για να μας εμπαίζουν και να οικειοποιούνται μόνιμα την Εξουσία.
Το πρόβλημα, βέβαια, είναι ότι αυτή η τακτική των Πολιτικών βρίσκει έδαφος! Όταν τα 6 από τα 7 δις των Ανθρώπων Πιστεύει με Ευλάβεια στις 4 θρησκείες του πλανήτη και τα παράγωγά τους: Βουδισμός, Ιουδαϊσμός, Χριστιανισμός και Ισλαμ, γιατί οι Πολιτικοί να μην εκμεταλλευτούν την αφέλεια των Ανθρώπων και να τους δημιουργήσουν δήθεν Δημοκρατικά Καθεστώτα για να κάθονται στο σβέρκο τους πιο άνετα και χωρίς τη σφραγίδα του «Δικτάτορα»!
H πλειοψηφία των Ανθρώπων, δυστυχώς, διακρίνονται για την απλότητά τους. Πιστεύουν σε διάφορες θρησκείες, δεισιδαιμονίες, παραδόσεις… αρχές! Έχουν αυτή την ανάγκη να πιστεύουν κάπου, γιατί ο «Θεός» τους ή ο «Μεσσίας» τους στον οποίο πιστεύουν έχει όλες τις απαντήσεις για όλα τα θέματα που τους απασχολούν. Έτσι, υπάρχει το μαύρο και το άσπρο, οι κακοί και οι καλοί, οι Άνθρωποι και οι Απάνθρωποι, οι αριστεροί και οι δεξιοί, οι Εβραίοι και οι Μουσουλμάνοι, οι Χριστιανοί και οι Βουδιστές! Βαριούνται να… σκεφτούν και δε διαθέτουν την Πρακτική Γνώση να ψάξουν λίγο, να δουν λίγο πιο αντικειμενικά τη Συμπεριφορά του Συνανθρώπου τους, να αναλύσουν ένα θέμα σε βάθος και να ψάξουν να εντοπίσουν το κίνητρο που οδήγησε το συνάνθρωπό τους να κάνει αυτό που έκανε…Αν το έκαναν, θα ωφελούνταν διπλά. Πρώτα από όλα θα συμπεριφέρονταν με μεγαλύτερη επιείκεια απέναντι στους συνανθρώπους τους, και δεύτερον θα καταλάβαιναν γρήγορα ότι Είμαστε Όλοι Όμοιοι και Απαράλλακτοι, όσον αφορά την Βιολογική και την Ψυχολογική Κατασκευή μας και τις Ανάγκες Επιβίωσης που απορρέουν από αυτή.
Ας είναι καλά οι επιστήμες της Φυσικής, Βιολογίας, Ψυχολογίας και φυσικά των Μαθηματικών, που μας απέδειξαν ότι όλοι οι Άνθρωποι στον πλανήτη μας είναι ακριβώς όμοιοι Βιολογικά και Ψυχολογικά και όλοι έχουν τις ίδιες 11 Ανάγκες που τις περιέγραψε και τις ταξινόμησε ο Abraham Maslow. Αν πάμε παραπέρα θα διαπιστώσουμε ότι και τα προβλήματα των Ανθρώπων, είναι και αυτά δύο μόνον ειδών: Τα Συναισθηματικά και τα Οικονομικά. Όποιο πρόβλημα και αν έχετε, αν το εξετάσετε προσεκτικά θα διαπιστώσετε ότι υπάγεται σε αυτές τις δύο κατηγορίες. Υπάρχει και ένα άλλο κοινό χαρακτηριστικό που διακρίνει τους Ανθρώπους το οποίο, δυστυχώς μόνον οι σκεπτόμενοι Άνθρωποι έχουν συνειδητοποιήσει:
Είναι ο Απόλυτος Ατομικισμός. Η Απόλυτη Υποκειμενικότητά που διακρίνει τον Άνθρωπο σε ότι κάνει σε ότι σκέπτεται.
Επαναλαμβάνουμε ένα ρητό που γράψαμε πριν πολλά χρόνια:
Η Υποκειμενικότητα του Ανθρώπου είναι απαραίτητη για την Επιβίωσή του, αλλά δεν παύει να είναι και η πηγή όλων σχεδόν των Προβλημάτων του!
Αυτή θα έπρεπε να ήταν η βασική Αρχή στην οποία θα έπρεπε να βασίζονταν όλοι οι Συνταγματολόγοι στον κόσμο προκειμένου να Προστατεύσουν τον «Άνθρωπο-Πολίτη» από τον «Άνθρωπο-Εξουσία»!
Για να πάρετε ένα δείγμα μεγέθους του Ατομικισμού του Ανθρώπου, σας δίνουμε ένα παράδειγμα: Υποθέστε ότι αν σας ζητούσαν να πάτε στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη αύριο το πρωί για να σας εκτελέσει το εκτελεστικό απόσμασμα της Πολιτείας, γιατί από τη Ζωή σας εξαρτάται η Ζωή 10 εκατ. Ελλήνων Πολιτών! Θα πηγαίνατε;
Όταν λοιπόν, έχουμε άπειρα παραδείγματα συγκεκριμένης αυτής Συμπεριφοράς του Ανθρώπου από τη Ιστορία του των τελευταίων 5000 χρόνων, γιατί επιμένουμε να την Αγνοούμε και να μη τη λαμβάνουμε υπόψη μας, όταν σχεδιάζουμε τον Κανονισμό Λειτουργίας ενός Κράτους, δηλαδή ενός Συντάγματος; Γιατί μερικά άλλα Κράτη την έλαβαν υπόψη τους και βρήκαν τρόπους να κάνουν την Υπέρβασή τους και να διαχωρίσουν κάπως τις τρεις Εξουσίες της Δημοκρατίας; Νορβηγία, Καναδάς, ΗΠΑ, Ελβετία, Αυστραλία κ.α.
Το ιστορικό λάθος τω Συνταγματολόγων μας και των Νομοθετών μας είναι ότι δεν έλαβαν υπόψη τους την Απόλυτη Υποκειμενικότητα του «Ανθρώπου» όταν διαθέτει και ασκεί Εξουσία για να Προστατεύσουν τον «Άνθρωπο-Πολίτη». Αντίθετα σχεδίασαν ένα τερατώδες Σύνταγμα που είναι Διάτρητο από πολλές πλευρές για να λειτουργεί ως ένα Χαλύβδινο «Οχυρό Προστασίας» των πάσης φύσεως Καταχρήσεων των Πολιτικών! Έγραψαν ένα τερατούργημα, ώστε να είναι εντελώς αδύνατον να παραπέμπεται ένας Πολιτικός στη Δικαιοσύνη. Αυτό είναι το έγκλημά τους που φυσικά δεν το παραδέχονται και τώρα διαμαρτύρονται για τους υπαίτιους που Πτώχευσαν την Ελλάδα και υποθήκευσαν το ελληνικό Κράτος στους δανειστές του!
Το Κάστρο τους είναι το Σύνταγμα. Επιτρέπει την απόλυτη και ξεδιάντροπη επιρροή της Κυβερνητικής Εξουσίας επί της Νομοθετικής και της Δικαστικής, πέρα από τις τερατώδεις λαβυριανθιακές διαδικασίες που απαιτούνται για να παραπεμφθεί ένας Υπουργός, και πέρα από τα περιορισμένα χρονικά διαστήματα που θέτουν ώστε να μη φτάνει ποτέ ο χρόνος ολοκλήρωσης των διαδικασιών!
Όπως όλοι τώρα γνωρίζουμε, οι Επιτροπές Ελέγχου των Σκανδάλων πρέπει να πλειοψηφούνται από Βουλευτές του Κόμματος που Κυβερνάει και που υποτίθεται ότι Ελέγχει! Υπάρχει μεγαλύτερος εμπαιγμός από αυτόν! Η Κομματική Πειθαρχία, δεν είναι άλλη μια προκλητικότατη κατάργηση της φιλοσοφίας της Δημοκρατίας; Τι τους θέλουμε τους 300 όταν ένας Πρωθυπουργός ή Υπουργός μπορεί να Νομοθετεί ότι θέλει κατά Βούληση. Τα δύο αυτά παραδείγματα δε αχρηστεύουν τον ιερό Θεσμό του Κοινοβουλευτισμού;
Ιδού μια απόδειξη των Εγκληματικών πράξεων των Πολιτικών με ένα τεκμηριωμένο Παράδειγμα που εντόπισε το σημείο-κλειδί που αποκαλύπτει το καταχθόνιο τρόπο με τον οποίον οι Πολιτικοί φρόντισαν να μη μπορεί ποτέ να τους τσιμπάει η τσιμπίδα του εισαγγελέα:
Πρόσφατα μια ομάδα δικηγόρων και δικαστικών με επικεφαλής τον πρώην εισαγγελέα, Γιάννη Σακκά, ετοίμασε μια Έγκληση-Μήνυση κατά των Μελών της Ολομέλειας της Βουλής. Αντιγράφουμε το δικόγραφο όπως υποβλήθηκε για λόγους τάξης: Έγκληση – Μήνυση κατά των Μελών της Ολομέλειας της ΙΒ Βουλής, της Β’ Βουλευτικής Συνόδου, ως Δικαστικού Εισαγγελικού (συλλογικού) Οργάνου, με την εκ του Συντάγματος ειδική και αποκλειστική συνταγματική αρμοδιότητα για άσκηση Ποινικής Δίωξης κατ’άρθρο 86 του Συντάγματος και του Ν3126/2003, στην Αθήνα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο κατά το χρονικό διάστημα από 16/10/2008 ημέρα Πέμπτη έως 3/9/2009, για την πράξη της κατάχρησης εξουσίας κατ’εξακολούθηση (άρθρα 98, 239 β Ποινικού Κώδικα). Η κατηγορία αναφέρεται στην πρόκληση απαλλαγής υπαιτίων από την τιμωρία με παράλειψη άσκησης της δικαστικής-εισαγγελικής αρμοδιότητας της ΙΒ Βουλής για διενέργεια προκαταρτικής εξέτασης σε πρώτο στάδιο με ειδική προανακριτική κοινοβουλευτική επιτροπή και στη συνέχεια μη εμπρόθεσμης ποινικής δίωξης στην υπόθεση Βατοπεδίου κατά Πολιτικών Προσώπων μελών Κυβέρνησης ή Υφυπουργών για ποινικά αδικήματα που τέλεσαν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, κατ’ άρθρο 86 του Συντάγματος και του Ν3126/19-3-2003 (ΦΕΚ 66 Α, περί ποινικής Ευθύνης Υπουργών). Το αποτέλεσμα ήταν να προκαλέσουν την ατιμωρησία των εμπλεκομένων Πολιτικών Προσώπων, (Ε. Μπασιάκου, Π. Δούκα, Α. Κοντού) λόγω της παύσης της οριστικής Δίωξης κατά των υπαιτίων, ασκηθείσα εκπροθέσμως από την (επομένη) ΙΓ Βουλή, σύμφωνα με το αριθ.1/8-2-2011 Βούλευμα του Ειδικού Δικαστικού Συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου του άρθρου 86§4 του Συντάγματος, ενώ η συλλογική δικαστική-εισαγγελική αρμοδιότητα της ΙΒ Βουλής, με την από 16-10-2008 ημέρα Πέμπτη υποβολή πρότασης 101 Βουλευτών για άσκηση ποινικής Δίωξης για παράβαση του άρθρου 390 ΠΚ (απιστία σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του Δημοσίου) σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 86 του Συντάγματος.
Το συμπέρασμα δυστυχώς είναι ένα: Ο ισχυρός δεν χάνει συχνά! Όταν χάνει, γκρεμίζεται οριστικά και αυτό συμβαίνει σπάνια. Η Αγορές Ελέγχουν τη Ζωή μας γιατί το επέτρεψαν οι Πολιτικοί μας! Μας Πούλησαν! Έτσι απλά. Πρέπει να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη, όποτε αποκτήσουμε Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, και οι ημέρες για αυτή την ανατολή της νέας Ελλάδας έχει φτάσει…