Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Νέες αποκαλύψεις για την Whitney Houston


Προαίσθημα για το τέλος της φαίνεται πως  είχε η Whitney Houston, αφού λίγες μέρες πριν από το θάνατό της έλεγε στους φίλους της πως "ήθελε να δει τον Ιησού".

'Άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν πως στράφηκε προς το αλκοόλ για να πνίξει τον πόνο της, καθώς ήταν κρυφά ομοφυλόφιλη για περισσότερα από 30 χρόνια. Σύμφωνα με άτομο από το περιβάλλον της, στις αρχές της δεκαετίας του 80 είχε σχέση με την πρώην βοηθό της, με την οποία ήταν πολύ ευτυχισμένη, ενώ ο γάμος της με τον Μπόμπι Μπράουν, υποστηρίζεται πως δεν ήταν ποτέ αληθινός.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας TMZ.com, η Whitney τις τελευταίες ημέρες της ζωής της έκανε διαρκώς αναφορές στην Βίβλο και συζητούσε για την μετά θάνατον ζωή!

Μετά την τελευταία της live εμφάνιση στις 9 Φεβρουαρίου στο club "Tru", στο Hollywood, είπε χαρακτηριστικά: "Θα πάω να δω τον Ιησού. Θέλω να δω τον Ιησού". Άλλη πηγή αναφέρει ότι η ντίβα της ποπ έλεγε σε φίλους της πως αισθανόταν ότι θα έφευγε από τη ζωή και πως ήθελε να βεβαιωθεί πως θα περνούσε τις τελευταίες της ώρες υμνώντας τον Κύριο.