Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

10 ιδέες για την ημέρα του Αγ. ΒαλεντίνουΤα καλύτερα πράγματα είναι δωρεάν σε αυτή τη ζωή! Το δείχνει η ίδια η ζωή αν το σκεφτείτε. Βασίσου σε αυτό και γιόρτασε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τον καλό σας χωρίς να ξοδέψεις τίποτα. Εμείς έχουμε μερικές προτάσεις να σου κάνουμε.

1. Ξύπνησέ τον το πρωί με ένα υπέροχο πρωινό στο κρεβάτι. Χυμός από φρέσκα πορτοκάλια, ζεστός καφές και φρεσκοψημένο ψωμάκι σίγουρα θα του ανοίξουν...την όρεξη, και όχι μόνο για φαγητό!

2. Στείλε του στη δουλειά του μία υπέροχη ηλεκτρονική κάρτα με τις ευχές σου. Στο internet οι επιλογές είναι άπειρες. Μπες στο www.123greetings.com ή στοwww.hallmark.com και κάνε τη δική σου επιλογή.

3. Ετοίμασε ένα cd με τις αγαπημένες σας φωτογραφίες από μοναδικές στιγμές, εκδρομές, γενέθλια, που έχετε ζήσει μαζί και χάρισέ του το.

4. Αν ξέρεις τι μουσική του αρέσει, ετοίμασέ του ένα cd-ποτ πουρί από τα αγαπημένα του τραγούδια. Θα τα ακούει και θα σε σκέφτεται...

5. Κάν' τον να γελάσει! Γέμισε το σπίτι με μηνύματα αγάπης. Κόλλησε παντού μικρά αυτοκόλλητα χαρτάκια. Από το (κλασικό) ψυγείο μέχρι το εναλλακτικό...χαρτί υγείας, από το κουτί με τα παπούτσια του, μέχρι το συρτάρι με τις κάλτσες. Το γέλιο πάντα μας φέρνει πιο κοντά.

6. Χάρισέ του τη «συναστρία» σας. Πόσο ταιριάζετε, τι λένε τα ζώδια για εσάς, τι πρέπει να προσέξετε και τι όχι στη σχέση σας. Η κυρία Σίμου μπορεί να σας βοηθήσει σε αυτό εδώ στο tell a woman! Θα δείτε πως διαγράφεται το μέλλον και θα περάσετε μία υπέροχη βραδιά συζητώντας και γελώντας.

7. Χάρισέ του το στόχο! Ετοίμασε ένα πλάνο διακοπών  και ξεκινήστε από την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου να μαζεύετε χρήματα για τον πραγματοποιήσετε. Ξενοδοχδεία, εισιτήρια και εκδρομές σε ένα πλάνο μόνο για δύο. Η οργάνωση και το όνειρο είναι το καλύτερο αφροδισιακό για μία σχέση. Ο κοινός στόχος, θα σας φέρει πιο κοντά.

8. Στείλ' του ένα μικρό βίντεο που θα ετοιμάσεις μόνη σου (ακόμη και με το κινητό σου) με τις ευχές σου και την αγάπη σου.

9. Ετοίμασέ του ένα κουτί με τα αγαπημένα του γλυκά, που θα έχεις φτιάξει με τα χεράκια σου, και στείλ' του το στη δουλειά του.

10. Κοινότυπο, αλλά πάντα καλό, ετοίμασέ του ένα υπέροχο δείπνο για να κλείσει η μέρα σας ευχάριστα και απολαυστικά.http://tellawoman.gr