Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Mάθε τα πάντα για τους ΟΤΑ


Mάθε τα πάντα για τους ΟΤΑ

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας γνωστοποιήσουμε τον διαδικτυακό τόπο  http://pliroforiesota.gr/ ο οποίος δραστηριοποιείτε σε θέματα που αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση και όχι μόνο.
350,000 συμπολίτες μας εργάζονται στον τομέα αυτό και αντλούν πληροφορίες καθημερινά.
Mεγάλος και καθημερινά αυξανόμενος αριθμός επισκέπτεται την ιστοσελίδα μας για ενημέρωση και λήψη πληροφοριών 
Η αρχική σελίδα είναι εμπλουτισμένη με καθημερινή ειδησεογραφία δελτία τύπου ανακοινώσεις ζωντανές αναμεταδώσεις και στο εσωτερικό για κάθε νομό ξεχωριστά αναφέρει τα στοιχεία των δήμων – περιφερειών με τοπική ειδησεογραφία.
Με απλά λόγια ένα site για κάθε νομό. Ένα εργαλείο για τον καθένα μας αναγκαίο στην σημερινή ψηφιακή εποχή.
Συλλέξαμε τα στοιχεία όλων των δήμων & περιφερειών της χώρας το κάθε ένα ξεχωριστά από τους κατά τόπους υπεύθυνους των γραφείων τύπου, ώστε ο διαδικτυακός τόπος να γίνετε χρήσιμο εργαλείο για τους εργαζόμενους στην αυτοδιοίκηση αλλά και στον καθένα μας.
Δημοσιεύουμε δελτία τύπου, ανακοινώσεις, απόψεις των δημάρχων, περιφερειαρχών, βουλευτών, οργανώσεων , κομμάτων που καθημερινά μας στέλνουν.
Μέσα από τον διαδικτυακό μας τόπο προβάλλονται οι δήμοι και οι περιφέρειες της χώρας μας αλλά και το έργο τους.
Επίσης διάφορες κοινωνικές ομάδες και φορείς προβάλλονται μέσα από το δικό μας site, όπως υπεραστικές – αστικές συγκοινωνίες (κτελ) , ταξι , σύλλογοι ξενοδόχων, σύλλογοι τουριστικών καταλυμάτων, επημελητήρια, τράπεζες κ.λ.π.


Ευχόμαστε σε κάθε επισκέπτη μας καλή περιήγηση


http://www.pliroforiesota.gr/


e-mail:kinisi@otenet.grhttp://www.pliroforiesota.grhttp://pliroforiesota.gr/