Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

καταλήψεις των Δημοτικών κτιρίων, των Δημαρχείων και των Χ.Υ.Τ.ΑΗ Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) ανακοινώνει ότι, συνεχίζει έως την ΤΡΙΤΗ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 τις καταλήψεις των Δημοτικών κτιρίων, των Δημαρχείων και των Χ.Υ.Τ.Α. όλης της χώρας και κλιμακώνει τις κινητοποιήσεις της ενάντια στην πολιτική της οικονομικής εξόντωσης των εργαζομένων που προωθούν κυβέρνηση και τρόικα.

Σήμερα, 10 Οκτωβρίου 2011, στις 6.30 το απόγευμα, στο Χ.Υ.Τ.Α. της Φυλής, έχουν κληθεί να συμμετάσχουν σε σύσκεψη όλα τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων-Μελών της Ομοσπονδίας στην Περιφέρεια Αττικής. Αντικείμενο της σύσκεψης θα είναι η συζήτηση και η ανταλλαγή απόψεων για την κλιμάκωση των απεργιακών κινητοποιήσεων μετά την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011 και μέχρι την Πανελλαδική 24ωρη απεργία που έχουν προκηρύξει Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και Γ.Σ.Ε.Ε. για την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011.

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλεί όλους τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να συμμετάσχουν στη ΣΤΑΣΗ  ΕΡΓΑΣΙΑΣ από τις 11.30 το πρωί έως το τέλος του ωραρίου την ΤΡΙΤΗ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 και να δώσουν το δυναμικό παρόν στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 12.00 το μεσημέρι έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας (Καρόλου 24-Πλατεία Καραϊσκάκη) και ακολούθως, στην πορεία διαμαρτυρίας προς το Υπουργείο Εσωτερικών και τη Βουλή.

Οι εργαζόμενοι στους Ο.Τ.Α. βρίσκονται αντιμέτωποι με μία πρωτοφανούς βαρβαρότητας πολιτική. Απέναντι στην ισοπέδωση των πάντων, ο μόνος δρόμος είναι η μαζική και σθεναρή αντίδραση τους. Όλοι πρέπει να δώσουν το παρόν στην κινητοποίηση της ΤΡΙΤΗΣ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011, συμμετέχοντας στις συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας και κάθε άλλης πόλης της χώρας.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.