Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Ένα νέο σενάριο θέλει τον Καραμανλή Πρόεδρο της Δημοκρατίας


    Ένα νέο σενάριο θέλει τον Καραμανλή Πρόεδρο της Δημοκρατίας eurokinissi
    Το ότι κάποιοι στην "Νεα" Νεα Δημοκρτια ανησυχούν σφόδρα  μπροστά  στο ενδεχόμενο επιστροφής του Κώστα Καραμανλή στην ενεργό δράση είναι κάτι που αρχίζει σιγά σιγά να γίνεται φανερό.
    Αλλα επειδή ξέρουν ότι αν  ο Καραμανλής αποφασίσει κάτι τέτοιο, το παιγνίδι έχει χαθεί, αποφάσισαν να ρίξουν στην πολιτική αγορά το σενάριο "Καραμανλής για πρόεδρος της Δημοκρατίας" εμπλεκοντας μάλιστα και τον Γιάννη Βαρβιτσιώτη ότι τάχα είναι οργισμένος με τον Σαμαρά γιατί δεν θα προτείνει αυτόν αλλά τον Καραμανλή.
    Αυτοί που  έχουν στήσει την ιστορία τους ξεφεύγει το βασικότερο, ότι ο Καραμανλής όχι μόνο δεν ενδιαφέρεται για την προεδρία της Δημοκρατίας, αλλα επιπροσθέτως θεωρεί ότι είναι ένα "κουστούμι" που δεν του πάει καθόλου και που όσοι το έχουν φορέσει μέχρι τώρα ήταν πάνω από 70 ετών. Πέραν δε  του γεγονότος ότι όποτε απεσταλμένοι αυτής της άποψης προσπαθούσαν να του ανοίξουν μια τέτοια κουβέντα την έκοβε στο πρώτο δευτερόλεπτο.
    Το συμπέρασμα λοιπόν είναι πως θα πρέπει να αποσύρουν άμεσα το "τρύπιο" σενάριο και να εγκαταλείψουν τα σχέδια για πολιτική αποστρατεία του Καραμανλή γιατί το μόνο που πετυχαίνουν είναι το ακριβώς αντίθετο από αυτό που προσπαθούν. Τ.Τ.