Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ ΙΕΚ ΤΟΜΗ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.

ΣΠΟΥΔΑΣΕ:
1. ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ ή
2. ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

* Θα γνωρίσεις πως λειτουργεί μια επιχείρηση.
* θα μάθεις να χειρίζεσαι άριστα: Εφαρμογές Εμπορικής Διαχείρισης, Λογιστικές εφαρμογές, Μισθοδοσία,
Έσοδα – Έξοδα, Internet Marketing κ.λ.π.
* Θα γνωρίσεις τις υποχρεώσεις της επιχείρησης,
* Θα μάθεις να προωθείς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.
* Θα μάθεις να την οργανώνεις.
Πρόκειται για ειδικότητες που είναι σύγχρονες και εμπλουτισμένες με γνώσεις πληροφορικής. Βρίσκονται σε διαρκή ζήτηση από την Αγορά Εργασίας, καθώς μπορούν να βρουν εφαρμογή σε κάθε είδους επιχείρηση και να αξιοποιηθούν οι απόφοιτοι σε διάφορες θέσεις.
Σπούδασε στο ΙΕΚ ΤΟΜΗ γιατί:
1. Η ΦΟΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΕΚ ΤΟΜΗ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
2. ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ 2 (Κ.Δ.Β.Μ2 ΤΟΜΗ)
3. ΘΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙΣ ΣΕ ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ.
4. ΣΤΟ ΙΕΚ ΤΟΜΗ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.
5. ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ: ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ, VIDEO PROJECTOR, ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΩΝ, INTERNET ΚΤΛ.
6. Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΙΕΚ ΤΟΜΗ ΜΕ ΠΛΗΘΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.
7. ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΙΕΚ ΤΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΠΡΟΣΟΝ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ (Π.Δ. 50 ΦΕΚ 39, 5/3/2001).
8. ΣΤΟ ΙΕΚ TOMH ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΣΟΥ ΑΣΚΗΣΗ, ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙΣ ΣΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΟΥ!
ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑ. Οι πρακτικές εφαρμογές που κάνετε κατά τη διάρκεια της κατάρτισής σας, σας βοηθούν να ξεκινήσετε αμέσως δουλειά σε οποιαδήποτε Δημόσια ή Ιδιωτική επιχείρηση ή να ανοίξετε δικό σας γραφείο ή επιχείρηση.
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ:
* Οι σπουδές διαρκούν 2 έτη και περιλαμβάνουν:
* 4 ακαδημαϊκά εξάμηνα (θεωρητικά και εργαστηριακά μαθήματα)
* 1 εξάμηνο πρακτικής άσκησης (με δικαίωμα μείωσης του χρόνου πρακτικής ή/και απαλλαγής σε περίπτωση προϋπηρεσίας, εφόσον το επιθυμεί ο σπουδαστής)
** ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΠΟΥΔΑΣΤΗ ΤΟΥ ΙΕΚ ΤΟΜΗ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΦΟΙΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ 2Η ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗ 50% ΣΤΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ.***
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ : 26410 29924 - 57910
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
ΑΓΡΙΝΙΟ - ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ( Γ' ΠΑΡΟΔΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ )
(πρώην Ιδιωτικό Παλλάδιο)