Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2016

Thealos Village - Γιατί η Λευκάδα είναι ο Ιδανικός Προορισμός σας!!!

Το Thealos Village είναι ένα συγκρότημα πολυτελών ιδιωτικών κατοικιών με θέα τον κόλπο της Λυγιάς, ένα γραφικό ψαροχώρι 6 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης της Λευκάδας.Το εκπληκτικό αυτό θέρετρο δημιουργήθηκε με σκοπό να κερδίσει μια θέση στην καρδιά των επισκεπτών, που θα το αγαπήσουν τόσο, ώστε κάθε φορά που θα προγραμματίζουν προσιτές πολυτελείς αποδράσεις, αυτό θα αποτελεί τον ιδανικό προορισμό τους.

Χτισμένο στις παρυφές ενός καταπράσινου λόφου, μόλις 200 μέτρα από τον παραλιακό δρόμο, συνδυάζει ιδανικά την απαράμιλλη ομορφιά ενός ορεινού τοπίου με την απεραντοσύνη της καταγάλανης θάλασσας του Ιονίου.

Βασισμένοι στην παράδοση των Ιονίων Νήσων, όλες οι Βίλες μας και τα διαμερίσματα είναι χτισμένα και εξοπλισμένα με τα υψηλότερα standards, με εντυπωσιακόυς εσωτερικούς χώρους, μοντέρνα και όμορφα χρώματα που εγγυόνται την άνεση και ευχαρίστησή σας για τις καλύτερες σας διακοπές!
Πιο συγκεκριμένα, το θέρετρο μας περιλαμβάνει 6 πολυτελείς βίλες, την Αμφιτρίτη, την Ακταία, τη Θέτις, την Νησαία, την Μελίτη και τη Γαλήνη. Ειδικότερα η Αμφιτρίτη, είναι μια υπερπλήρως εξοπλισμένη σουίτα με πανέμορφους ηλιόλουστους εξωτερικούς χώρους και κήπους.

Η βίλα Ακταία είναι ιδανική για μια αρκετά μεγάλη οικογένεια και παρέα, ενώ οι υπόλοιπες 4 είναι εξίσου εντυπωσιακές, άνετες και επιπλωμένες με το παραδοσιακό στυλ σε συνδυασμό με την πολυτέλεια.

Επιπλέον, το θέρετρο περιλαμβάνει 8 παραδοσιακά πέτρινα διαμερίσματα, που χτίστηκαν με το σκεπτικό ενός ιδανικού Λευκαδίτικου σπιτιού και φυσικά είναι πλήρως επιπλωμένα ώστε να παρέχουν τα υψήλοτερα standards.


Η υψηλή αισθητική, η λειτουργικότητα, η απέριττη πολυτέλεια και η προσοχή στη λεπτομέρεια τόσο των εξωτερικών όσο και των εσωτερικών χώρων, προδίδουν το μεράκι των ιδιοκτητών τους να προσφέρουν στους ενοίκους των κατοικιών ζεστή φιλοξενία, άνεση και πολυτέλεια και όχι απλά διαμονή. Το Thealos Village δημιουργήθηκε με σκοπό να κερδίσει μια θέση στην καρδιά των επισκεπτών, που θα το αγαπήσουν τόσο, ώστε κάθε φορά που θα προγραμματίζουν προσιτές πολυτελείς αποδράσεις, αυτό θα αποτελεί τον ιδανικό προορισμό τους.

Γιατί η Λευκάδα είναι ο Ιδανικός Προορισμός σας;


Τα τελευταία χρόνια η Λευκάδα, ένα από τα ομορφότερα νησιά του Ιονίου, καταλαμβάνει μια από τις πρώτες θέσεις στις προτιμήσεις Ελλήνων και ξένων τουριστών, χάρη στις ασυναγώνιστης ομορφιάς παραλίες της όπως το Κάθισμα, το Πόρτο Κατσίκι, το φυσικό περιβάλλον και τις γνήσιες παραδοσιακές γεύσεις που μπορεί να απολαύσει ο κάθε επισκέπτης.