Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2014

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω στο πλευρό των καθαριστριών και των κατοίκων της Κερατέας

Αναβλήθηκε επ΄ αόριστον η δίκη του Kινήματος Δεν Πληρώνω στο Κιάτο με τη κατηγορία της παραβίασης φύλαξης αρχής. 
Την Παρασκευή (19/9/14), αναβλήθηκε η δίκη των 11 αγωνιστών ενάντια στα διόδια (μεταξύ αυτών και του Β. Παπαδόπουλου), που κατηγορούνταν με δεκάδες στημένες αιτιάσεις.
Mε αφορμή τους συνεχείς αγώνες των καθαριστριών του Υπουργείου Οικονομικών για το αυτονόητο δικαίωμα όλων μας: την εργασία, που τους στερεί βάναυσα η κυβέρνηση, αλλά και τη δίκη κατοίκων της Κερατέας για τους αγώνες ενάντια στα ΧΥΤΑ του Μπόμπολα, που καταστρέφει τον τόπο τους, το Κίν ημα Δεν πληρώνω, επισημαίνει πως: "Όλοι αυτοί οι αγώνες έχουν ένα κοινό εχθρό - ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΚΑΠΙΤΑΛΗΣΤΕΣ  ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ οι οποίοι ενδιαφέρονται μόνο για το πως θα γίνουν πλουσιότεροι και μάλιστα με το αίμα του ολοένα και πιο πολυ δοκιμαζόμενου λαού.
Το Κίνημα Δεν Πληρώνω, στέκεται στο πλευρό των διωκώμενων κατοίκων της Κερατέας και των αγωνισόμενων καθαριστριών.Οι διώξεις ενάντια στο Κίνημα Δεν Πληρώνω συνεχίζονται στο εγγύς μέλλον στη Λάρισα:6/10/14, Δευτέρα, 9 πμ : Οι Αυτοκινητόδρομοι Αιγαίου ΑΕ, δικάζουν τον Μάκη Δαμουλιάνο, βιοπαλαιστή οδηγό νταλίκας, πατέρα τριών ανήλικων παιδιών, μέλους του Κινήματος Δεν Πληρώνω, για θραύση μπάρας.31/10/14, Παρασκευή, 9 πμ : Tο κράτος των μεγαλοεργολάβων δικάζει τον Βασίλη Παπαδόπουλο και άλλους 18 πολίτες με την κατηγορία της "διέγερσης" για άνοιγμα διοδίων στη περιοχή.Όλα τα μέτωπα γνήσιας λαϊκής αντίστασης πρέπει να ενωθούν μέσα από την κοινή μας πάλη για την ανατροπή όλων αυτών που μας στερούν το δικαίωμα στη ζωή και την ελευθερία.Λαός ενωμένος ποτέ νικημένος. Χαμένος αγώνας είναι εκείνος που δε δόθηκε".