Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2014

Σερρες , η πρώτη ομαδική προσφυγή 50(πενήντα) επιχειρηματιων κατά του ΟΑΕΕ .

Πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες μέρες συνάντηση του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών κ. Μπαλίτη Ιωάννη και του Αντιπροέδρου της ΟΕΒΕΣΣ κ. Βλαχόπουλου Κων/νου παρουσία του κοινού Νομικού Συμβούλου κ Μανουσίδη Σωτήριου για το θέμα των ομαδικών προσφυγών εναντίον του ΟΑΕΕ.
Στην συνάντηση συμμετείχαν 45 ( σαράντα πέντε) Σερραίοι επιχειρηματίες ,οι οποίοι ενημερώθηκαν για την διαδικασία και τον τρόπο αντιμετώπισης του προβλήματος σχετικά με τις οφειλές στον ΟΑΕΕ.
Έπειτα από συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων σύμφωνα με την εισήγηση του κ. Μανουσίδη αποφασίσθηκε οι προσφυγές να κινηθούν σε 3 άξονες:
1. Η μη θεώρηση των βιβλιαρίων ασθενείας.
2. Δικαίωμα επιλογής ασφαλιστικής κλίμακας από τους επιχειρηματίες.
3. Διαγραφή του ποσού που αφορά στην περίθαλψη για τα έτη που δεν
παρείχετο από την συνολική οφειλή προς τον ΟΑΕΕ.
Επίσης αποφασίσθηκε η δημιουργία ομάδων ανά 50 (πενήντα) επιχειρηματίες.
Ήδη έχει ξεκινήσει η συγκέντρωση των απαραίτητων εγγράφων και σε λίγες μέρες θα κατατεθεί η πρώτη ομαδική προσφυγή 50 (πενήντα) Σερραίων επιχειρηματιών εναντίον του ΟΑΕΕ ,για τους παραπάνω λόγους ,υπό την εποπτεία του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών και της ΟΕΒΕΣΣ.
Συνεχίζουμε την καθημερινή ενημέρωση – πρόσκληση των επιχειρηματιών που οφείλουν στον ΟΑΕΕ ώστε να έρθουν σε επικοινωνία μαζί μας, για να δώσουμε από κοινού λύση στο πρόβλημα αυτό μέσω των προσφυγών.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Του Εμπορικού Συλλόγου της ΟΕΒΕΣΣ
Ν. Σερρών
Ο Πρόεδρος Ο Πρόεδρος
Μπαλίτης Ιωάννης Κοτσαμπάς Σωτήριος