Σάββατο, 24 Μαΐου 2014

Με διανομή πάνινης σακούλας έκλεισαν την καμπανια τους οι Οικολόγοι πράσινοι Αχαϊας

Μια ακόμη διανομή πάνινης σακούλας έκαναν με επιτυχία οι Οικολόγοι Πράσινοι της Πάτρας. Αυτή τη φορά επέλεξαν τον εξωτερικό χώρο μεγάλου σουπερμάρκετ για να πλησιάσουν του πολίτες και να τους προσφέρουν μαζί με την πάνινη σακούλα πολλών χρήσεων,  το μήνυμα της αισιοδοξίας για μια ισχυρή επίδοση του ευρωψηφοδελτίου των Οικολόγων Πράσινων – Κόμματος Πειρατών – Κοινωνικής Εναλλακτικής Λίστας στην κάλπη των ευρωεκλογών της Κυριακής, που θα σημάνει και πάλι την εκλογή Έλληνα οικολόγου ευρωβουλευτή.
Τη διανομή πραγματοποίησαν η Θηρεσία Πολίτου, πρώην υποψήφια βουλευτής των Οικολόγων Πράσινων και ο Γιάννης Δημητρίου, μέλος του Πανελλαδικού Συμβουλίου, οι οποίοι μετά την ολοκλήρωση της δράσης δήλωσαν:

 « Προσφέραμε στον κόσμο ένα εκλογικό υλικό, τις πάνινες τσάντες,  που θα μείνει  και θα θυμίζει την ευθύνη όλων να βάλουμε την εξοικονόμηση πόρων και την ανακύκλωση στην καθημερινή μας ζωή.  Ξεκινώντας απ΄ αυτά τα απλά κτίζεται η οικολογική συνείδηση,  απαραίτητο στοιχείο για ένα βιώσιμο μέλλον. Για ένα τέτοιο μέλλον αγωνίζονται και τα μέλη του κοινού ψηφοδελτίου των Οικολόγων Πράσινων – κόμματος Πειρατών – Κοινωνικής Εναλλακτικής Λίστας. Αξίζει την εμπιστοσύνη των πολιτών.»