Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2014

EKΛΟΓΕΣ ΟΤΑ

MEΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ
ΜΕ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΚΑΡΤΕΣ - ΕΝΤΥΠΑ – ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΑΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ, ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ,ΑΡΘΡΑ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ κ.λ.π.. 
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6944708152

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ!!!


Ο  εξειδικευμένος διαδικτυακός τόπος ενημέρωσης και προβολής υποψηφίων περιφερειαρχών, δημάρχων, περιφερειακών  και δημοτικών συμβούλων http://www.pliroforiesota.gr δραστηριοποιείτε σε θέματα που αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση και όχι μόνο και o διαδικτυακός τόπος http://anydaynews.blogspot.gr/  σε ειδησεογραφία κάθε χρονική στιγμή  από κάθε γωνιά της χώρας μας και απ΄ολο τον κόσμο.
Δημοσιεύουμε δελτία τύπου, ανακοινώσεις, βουλευτών, περιφερειαρχών, δημάρχων, σωματείων  κ.λ.π. Μέσα από τον διαδικτυακό μας τόπο προβάλλονται οι δήμοι και οι περιφέρειες της χώρας μας, διάφορες κοινωνικές ομάδες και φορείς αλλά και το έργο τους. 350,000  συμπολίτες μας εργάζονται στον τομέα της τοπικής αυτοδιοίκησης  και αντλούν πληροφορίες καθημερινά.
Στις επερχόμενες Εκλογές θα περιλαμβάνονται οι ειδήσεις σχετικά με τους υποψήφιους αλλά και συνδέσεις  με διάφορες σχετικές  ιστοσελίδες


Σχεδιάσαμε τον διαδικτυακό μας τόπο με τρόπο ώστε να μπορούν να  οι υποψήφιοι να αξιοποιήσουν τις υπηρεσίες μας και μέσα από αυτές να προβληθούν επιλέγοντας το διαφημιστικό πακέτο που τους ταιριάζει όπως με banner που παραπέμπει στην δική τους ιστοσελίδα  η  στον δικό σας χώρο που θα σας παρέχουμε, ανάρτηση άρθρων, συνεντεύξεις, δηλώσεις, συνδέσεις σε εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης  όπως  facebook, twitter google+ κ.λ.π. 


ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΟΝ  ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΦΙΛ ΣΑΣ

Προβληθείτε μέσα από τις σελίδες του http://pliroforiesota.gr/ και του http://anydaynews.blogspot.gr

Η ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΑΣ

Για την προβολή υποψηφίων περιφερειαρχών, δημάρχων, περιφερειακών  και δημοτικών συμβούλων στους διαδικτυακούς τόπους http://pliroforiesota.gr/ - http://anydaynews.blogspot.gr/ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ SOCIAL MEDIA μπορείτε να επικοινωνείτε με το 6944708152 η στο mailkinisi@otenet.gr

Καλή επιτυχία
Μπαρδάκης Παναγιώτης
Εξειδικευμένος  Σύμβουλος Προώθησης Επιχειρήσεων


Τηλ. 6944 708152
e-mail:
kinisi@otenet.gr